vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Utvalda filmer på TV i tisdags

Filmer

Tid
Tisdag 28 jun
 • Rätten att älska
  Drama

  Docenten och läkaren Bernhard Borg är en förkämpe för modern sexualupplysning, såväl i hemmet som i skolorna. Hans åsikter och hans sätt att framföra dem har skaffat honom många anhängare och beundrare. Men han har också fått kritiker och fiender. En som starkt opponerar mot Borgs uppfattning om ...

  SVT1
  SVT Play
  SF Anytime
 • 7.7IMDb
  På heder och samvete
  7.7IMDbDrama

  Flottans advokater försvarar två marinsoldater som anklagats för att ha mördat en menig på marinbasen i Guantanamo Bay. De anklagade hävdar att de bara lydde en order och översten är beredd att göra allt för att rädda sitt och regementets anseende...

  TV6
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
 • 5.7IMDb
  Drillbit Taylor
  5.7IMDbKomedi

  Hemlöse krigsveteranen Bob Drillbit Taylor gör vad som helst, så länge någon hostar upp stålar för det. Nu blir han inhyrd som livvakt åt tre killar som har problem med en mobbare.

  TV12
  Google Play
  iTunes
 • 5.8IMDb
  And So It Goes
  5.8IMDbDrama, Komedi, Romantisk komedi

  Den själviska mäklaren Oren Little vill inget hellre än att sälja ett sista hus och gå i pension. Men då dyker hans son plötsligt upp och lämnar av ett barnbarn som Oren inte ens visste att han hade och Orens liv vänds upp och ned.

  TV8
  Tele2 Play+
  Viaplay
  SF Anytime
  iTunes
 • 6.3IMDb
  Terminator Genisys
  6.3IMDbAction, Science fiction

  När John Connor skickar Kyle Reese bakåt i tiden till 1984 för att skydda Sarah Connor leder en rad oförutsedda händelser till att tidslinjen bryts upp. Plötsligt ställs Reese inför ett nytt oväntat uppdrag: att återställa framtiden.

  TV12
  Tele2 Play+
  Paramount+
  Viaplay
  SF Anytime
  Google Play
  iTunes
  Prime Video

Populära filmer på Streaming

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer