vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Tisdag 10 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • 4.1IMDb
  Den magiska valvporten
  4.1IMDb2020, Animerat, Äventyr, Barnprogram

  En ung delfin med aktiv fantasi räddar Fish Town från onda ålar och återförenas med sin far efter att han upptäckt en magisk båge som uppfyller önskningar.

 • 5.1IMDb
  How It Ends
  5.1IMDb2021, Dramakomedi

  Liza ger sig ut på en rolig resa genom Los Angeles i hopp om att hinna till sin sista fest innan världen går under, och möter en brokig skara karaktärer på vägen.

 • 7.4IMDb
  Never Rarely Sometimes Always
  7.4IMDb2020, Drama

  Autumn och hennes kusin Skylar står inför en ofrivillig graviditet och brist på stöd. Tillsammans beger de sig över statsgränserna på en strapatsrik resa som präglas av vänskap, mod och samhörighet.

 • Glaciär
  2021, Drama

  Hälften av världens befolkning har dött i en rasande pandemi. Fysisk kontakt är lika med döden. Nu börjar en kärlek växa mellan två personer på ett karantänhotell - kommer de välja kärleken eller livet?

 • 6.7IMDb
  The Climb
  6.7IMDb2019, Dramakomedi

  När vännerna Kyle och Michael är på en cykelsemester avslöjar Michael ett svek mot Kyle. Detta blir starten på hur vi får följa vännernas tumultartade av och på-relation över åren.

 • 5.3IMDb
  Paradise Hills
  5.3IMDb2019, Thriller

  På en isolerad ö vaknar Uma på en skola där unga kvinnor skolas till propra damer. Men bakom en sagolik fasad döljer ön mörka hemligheter som blir till hot för Uma och hennes kamrater.

 • 6.5IMDb
  Ammonite
  6.5IMDb2020, Drama, Romantik

  Den kända paleontologen Mary Anning arbetar i en liten stad vid den vilda sydkusten. Hennes mest berömda upptäckter ligger bakom henne. Nu försöker hon försörja sig själv och sin åldrande mamma genom att hitta och sälja fossiler till turister.

 • 6.3IMDb
  Finding You
  6.3IMDb2021, Romantisk komedi

  Violinisten Finley Sinclair reser till en irländsk kustby för att studera utomlands. På det Bed & Breakfast som drivs av hennes värdfamilj möter hon den fängslande och ihärdiga filmstjärnan Beckett Rush.

 • 3.3IMDb
  Hard Kill
  3.3IMDb2020, Action, Thriller

  En terroristcell kidnappar teknikmiljardären Donovan Chalmers dotter för att få tag på hans arbete.

 • 4.9IMDb
  Brothers by Blood
  4.9IMDb2020, Kriminaldrama, Thriller

  Åtta år gamla Peter Flood ser hjälplöst på när hans lillasyster dödas av grannens hänsynslösa körning. Plågad av sorg och förbittring söker hans far hämnd och lämnar varaktiga generationsärr.

 • 6.3IMDb
  Finding You
  6.3IMDb2021, Romantisk komedi

  Violinisten Finley Sinclair reser till en irländsk kustby för att studera utomlands. På det Bed & Breakfast som drivs av hennes värdfamilj möter hon den fängslande och ihärdiga filmstjärnan Beckett Rush.

 • 6.9IMDb
  Dream Horse
  6.9IMDb2020, Dramakomedi

  Historien om Jan Vokes, en walesisk städare och bartender som bestämmer sig för att föda upp kapplöpningshästar. Hon övertygar sin granne och vän att bidra med ett lån. Gruppens ovanliga investeringsplan bär frukt då hästen börjar vinna tävlingar och hamnar snart i nationella mästerskapet.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer