vidare till tv.nu

Dokumentär, Konsument

Fabriken inifrån

Storbritannien • Säsong 5, Avsnitt 3

Tor 29 okt 20:00 - 21:00Sjuan
Det doftar ljuvligt när Gregg försöker lära sig mer om det franska bakverket croissant. I en fabrik får han följa hela tillverkningsprocessen som startar med 21 ton smör. Det resulterar i 336 000 croissanter varje dag.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
  • Säsong 1
  • Säsong 2
  • Säsong 3
  • Säsong 4
  • Säsong 5
  • Avsnitt 1
    Dokumentär, Konsument, S5:A1

    Gregg Wallace beger sig till den engelska staden Stoke-on-Trent. Väl på plats besöker han ett enormt bageri som specialiserar sig på körsbärspajer. Varje dag produceras över 25 000 pajer i fabriken.

    TV4 Play
    C More
  • Avsnitt 2
    Dokumentär, Konsument, S5:A2

    Nästa destination för Gregg är en klädfabrik i South Shields. Varje dag produceras 650 vaxjackor inne i fabriken och Gregg följer tillverkningsprocessen från hanteringen av ofärgad bomull till leveransen av färdiga varor.

    TV4 Play
    C More
  • Avsnitt 3
    Dokumentär, Konsument, S5:A3

    Det doftar ljuvligt när Gregg försöker lära sig mer om det franska bakverket croissant. I en fabrik får han följa hela tillverkningsprocessen som startar med 21 ton smör. Det resulterar i 336 000 croissanter varje dag.

    TV4 Play
    C More
  • Avsnitt 4 - Mattresses
    Dokumentär, Konsument, S5:A4

    I en enorm madrass-fabrik i Leeds tillverkas varje dag över 600 sängar. Gregg är nyfiken på hur själva arbetsprocessen går till och bestämmer sig för att följa produktionen från start till slut.

    TV4 Play
    C More
  • Avsnitt 5
    Dokumentär, Konsument, S5:A5

    Att mat är ett av Greggs stora intressen är svårt att undgå. Han beger sig därför till en fabrik som på ett dygn tillverkar över 200 000 kanapéer. I fabriken lär sig Gregg vad som är viktigt att tänka på när man lagar stora mängder av festmat.

    TV4 Play
    C More
  • Avsnitt 6 - Pasties
    Dokumentär, Konsument, S5:A6

    Gregg Wallace is in Cornwall at an enormous bakery where they produce 180,000 Cornish pasties a day. He follows the production of the pastry snacks from the arrival of two tonnes of swedes right through to dispatch.

    TV4 Play
    C More
  • Avsnitt 7
    Dokumentär, Konsument, S5:A7

    Gregg beger sig till Frankrike där han besöker en av Europas största fabriker. Var femte sekund producerar fabriken en ny gjutjärnspanna och Gregg lär sig allt ifrån själva produktionsgången till vad för matlagning pannor bör användas till.

  • Avsnitt 9
    Dokumentär, Konsument, S5:A9

    Nästa stopp på resan är Irland och siktet är inställt på en likörfabrik som producerar 540 000 flaskor likör varje dag. Gregg får möjlighet att studera tillverkningsprocessen samtidigt som Cherry tar reda på vart alla dessa flaskor återvinns.

  • Avsnitt 10 - Cereal Bars
    Dokumentär, Konsument, S5:A10

    Gregg Wallace is in Essex at an enormous cereal bar factory, which produces 400,000 fruit- and nut-packed treats a day. Gregg follows production from the arrival of two tonnes of macadamia nuts all the way through to dispatch.