vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Natur

Dödligt väder

Storbritannien • Säsong 2, Avsnitt 5

Lör 06 mar 04:00 - 05:00 • reprisTV12
Västra Kapprovinsen i Sydafrika drabbas av både en våldsam storm och katastrofala skogsbränder samtidigt. En ung student hamnar mitt i en massiv jordbävning vid staden Wellington på Nya Zeeland.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Natur, S2:A1

  En rekordbrytande tornado går skoningslöst genom staden Tuscaloosa i Alabama, USA, och några studenter kommer skrämmande nära. I Durban, Sydafrika, bryter en våldsam storm ut och orsakar totalt kaos i hamnen som härbärgerar flera supertankfartyg.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Natur, S2:A2

  Orkanen Harvey, den mest kraftfulla orkanen på ett decennium, sliter sönder allt i sin väg och dränker staden Houston. En katastrofal översvämning i den brittiska staden Coverack kräver en våghalsig räddningsinsats från kustbevakningen.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Natur, S2:A3

  En australisk stormjägare hamnar mitt i den bredaste, mest kraftfulla tornado som någonsin registrerats, i El Reno, Oklahoma. Två förödande jordbävningar drabbar Mexiko i snabb följd och människor flyr i panik när byggnader kollapsar.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Natur, S2:A4

  En sällsynt tornado decimerar en liten stad på landsbygden i Uruguay. En man i Kalifornien gör en heroisk insats för sitt grannskap när en rekordstor löpeld angriper och en grupp klättrare blir fast på en klippa under våldsam översvämning.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Natur, S2:A5

  Västra Kapprovinsen i Sydafrika drabbas av både en våldsam storm och katastrofala skogsbränder samtidigt. En ung student hamnar mitt i en massiv jordbävning vid staden Wellington på Nya Zeeland.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Natur, S2:A6

  En av de största och värsta hagelstormarna i amerikansk historia förstör hus och hem i Dallas. Orkanen Maria stänger av ström och vatten i flera månader i Puerto Rico och en sjöman blir rejält misshandlad ute till havs av orkanen Ike.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Natur, S2:A7

  Norra Kalifornien är belägrat av flera rasande skogsbränder. Några barn får ett unikt före och efter perspektiv när en vacker stad reduceras till aska. Ett gäng studenter kör genom en eldstorm i ett hårresande försök att fly.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8
  Dokumentär, Natur, S2:A8

  Förödande lerflöden plattar till det kaliforniska kustsamhället Montecito och skickar en bilist på en skrämmande berg-och-dalbana-färd. En oerfaren kajakpaddlare i Sydafrika fångas upp av en översvämning som tumlar honom genom två vattenfall.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Natur, S2:A9

  En extremt sällsynt väderhändelse, som kallas för bombcyklon, detonerar över nordöstra USA. En vandrare får problem med nerverna högt upp på en brant ås och en massiv lavin sväljer en professionell fransk skidåkare.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Natur, S2:A10

  Tennessees Great Smoky Mountains lever upp till sitt namn när USA:s mest populära nationalpark går upp i lågor. I Alaska förstörs en festival när en kajakpaddlare hamnar under rasande forsvatten. Staden Macao, Kina, pulveriseras av en megatyfon.

  TV4 Play
 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Natur, S2:A11

  Den värsta jordbävningen på nästan ett sekel drabbar Ecuador. Den fångar en familj i deras våldsamt skakande lägenhet och tvingar en polis till en oerhört modig räddningsinsats av sin vän som är instängd under ett kollapsat hotell.

  TV4 Play
 • Avsnitt 12
  Dokumentär, Natur, S2:A12

  Den rekordstarka orkanen Irma förstör en rad idylliska karibiska öar och tvingar invånare, semesterfirare och ett par sjömän till en desperat kamp för överlevnad. På Fiji kämpar en man mot översvämningar för att rädda sina barnhemsbarn.

  TV4 Play
 • Avsnitt 13
  Dokumentär, Natur, S2:A13

  En värmebölja över Europa utlöser några av de värsta skogsbränderna i Portugals historia. En liten by tvingas till en desperat kamp för överlevnad och några båtburna personer försöker rädda semesterfirare från en brinnande strand.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer