vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Lost Mines: Restored

USA • Säsong 1, Avsnitt 8

Lör 13 mar 06:25 - 07:10Discovery Channel
En ung gruvarbetare i Colorado har ärvt rättigheterna att gräva guld från sin farfar. Men han behöver Alex och Kevins hjälp för att få jobbet gjort.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Seeking Ore
  Reality, S1:A1

  De moderna guldletarna Alex och Kevin hjälper gårdsägarna Judd och hans familj att öppna sin gruva på nytt. De bygger tre väderbeständiga ställningar innan vintern slår till.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Paydirt or Bust
  Reality, S1:A2

  Alex och Kevin renoverar maskinverkstaden vid en gruva så att gruvan kan börja driva in pengar igen. Killarna förhandlar fram en deal som kan bli deras mest lönsamma.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Cabin in the Sky
  Reality, S1:A3

  Alex och Kevin hjälper ett par att bygga en stuga runt deras nyköpta inmutning. Det enda problemet är att komma till den isolerade egendomen, något som kräver helikopterassistans!

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Poor Man's Mine
  Reality, S1:A4

  En tredje generationens guldgrävare drömmer om att öppa sin pappas silvergruva. Svåra förhållanden gör att han behöver ta hjälp - Alex och Kevin gör en deal för att renovera den.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Desert Digging
  Reality, S1:A5

  Alex och Kevin får utstå Arizonas torra och svåra klimat för att hjälpa gruvägaren James att göra hans inmutning lukrativ. Allting förändras då de gör en överraskande upptäckt.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Golden Cabin
  Reality, S1:A6

  Alex och Kevin erbjuder sig att renovera en sliten, 30 år gammal stuga. Men om marken inte är lukrativ kan de behöva förhandla fram en affärsuppgörelse.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Where There's a Mill There's a Way
  Reality, S1:A7

  För ett år sedan investerade gruvägarna i Arizona 100 000 dollar. De har dock ännu inte gått med vinst eftersom de behöver ett bättre fräsningssystem. Alex och Kevin måste avgöra om de kommer kunna få verksamheten att bli lönsam.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Mountain Mine Swap
  Reality, S1:A8

  En ung gruvarbetare i Colorado har ärvt rättigheterna att gräva guld från sin farfar. Men han behöver Alex och Kevins hjälp för att få jobbet gjort.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer