vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Holiday, Komedi

Bones

7.8 IMDb2016 • USA • Säsong 11, Avsnitt 20

Ons 14 apr 09:00 - 10:003 Plus Danmark
Resterne af den berømte milliardær og opdagelsesrejsende, Henry Charles, bliver fundet i Antarktis, og den højt profilerede sag overgives til Brennan og Booth for at afgøre, om hans død var et mord.

Säsonger och avsnitt

Säsong 11
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
 • Säsong 8
 • Säsong 9
 • Säsong 10
 • Säsong 11
 • Säsong 12
Säsong 11
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - The Loyalty in the Lie
  Holiday, Komedi, S11:A1

  Brennan får upp intresset för ett fall som han har en personlig koppling till. Samtidigt försvinner Booth.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - The Brother in the Basement
  Holiday, Komedi, S11:A2

  En ny dimension av mysteriet om vart Booth befinner sig uppkommer när teamet upptäcker att FBI agenten Miller inte varit helt sanningsenlig. Det visar sig att Miller undanhållit information som skulle kunna lett dem till Booth.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Avsnitt 3 - The Donor in the Drink
  Holiday, Komedi, S11:A3

  På Brennan och Booth första officiella dag tillbaka på jobbet får de genast ett spännande fall att utreda. Man har hittat kvarlevor på en fiskfarm.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - The Carpals in the Coy-Wolves
  Holiday, Komedi, S11:A4

  När man hittar kvarlevorna av fastighetsmäklaren Justin Ross som verkar ha förstörts av prärievargshybrider kallar Brennan in den briljanta rättsmedicinska antropologen Dr. Mayer för att assistera i utredningen.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - The Resurrection in the Remains
  Holiday, Komedi, S11:A5

  Brennan och teamet utreder en 200 år gammal huvudlös kropp och dess relation till ett nutida mordoffer. Den nya FBI-agenten Abbie Mills dyker upp på Jeffersonian med Icthabod Crane i släp och båda teamen måste hitta ett sätt att samarbeta.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - The Senator in the Street Sweeper
  Holiday, Komedi, S11:A6

  En amerikansk senators kropp hittas i en sopbil av ett par ovanliga soparbetare. Aubrey inleder ett förhållande med Jessica samtidigt som han kollar upp att hon inte har några skelett i garderoben som kan förstöra hans politiska karriär.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - The Promise in the Palace
  Holiday, Komedi, S11:A7

  En konstnärs kropp hittas i skogen och det visar sig att han hade många fienden i den ockulta världen. Brennan och Booth frågar sina vänner hur de ställer sig i tandfé-frågan och Angela fortsätter med sina foton av Sebastian Kohl.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - High Treason in the Holiday Season
  Holiday, Komedi, S11:A8

  En politisk journalist hittas mördad efter att ha skrivit en artikel som exponerar korruptionen i NSA. Hodgins blir smått paranoid för han är övertygad om att utredningen övervakas noggrant. Teamet samlas på tacksägelsedagen.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - The Cowboy in the Contest
  Holiday, Komedi, S11:A9

  Brennan och Booth går undercover på en skjuttävling. Angela och Hodgins diskuterar sin framtid och vad den kommer innebära för deras familj.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - The Doom in the Boom
  Holiday, Komedi, S11:A10

  Under utredningen av mordet på en polis tas hjälp av en beteendeanalytiker. Cam står inför några svåra personliga beslut.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 11 - The Death in the Defense
  Holiday, Komedi, S11:A11

  Hodgins är nu 8 veckor in i sin rehabilitering och tvingas navigera sitt liv från rullstolen. Brennan och Booth utreder ett fall på en mördad offentlig försvarare som det visar sig har en hel del fiender.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 12 - The Murder of the Meninist
  Holiday, Komedi, S11:A12

  Teamet utreder ett fall där de hittat en kropp i en bilkrasch. Kroppen tillhör en man som var grundare för en organisation för mäns rättigheter och verkar ha varit ett offer för våld i hemmet.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 13 - The Monster in the Closet
  Holiday, Komedi, S11:A13

  Jeffersonnian undersöker kvarlevorna av en kropp som hittats i en park men bevismaterial tyder på att förövaren levt med offret flera månader innan kroppen hamnade i parken. Saker och ting kompliceras ytterligare när de hittar ännu en kropp.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 14 - The Last Shot at a Second Chance
  Holiday, Komedi, S11:A14

  En man som kommit till ett temporärt boende för före detta fångar hittas mördad och en misstänkt har kopplingar till Booth. Brennan vittnar till FBI om omständigheterna kring ett överfall av en obeväpnad misstänkt i ett tidigare fall.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 15 - The Fight in the Fixer
  Holiday, Komedi, S11:A15

  Teamet utreder dödfallet på en privatdetektiv som hittats frusen i is efter att ha blivit dumpad i Potomac. Offret var en fixare som såg till att hans kunders problem löste sig.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 16 - The Strike in the Chord
  Holiday, Komedi, S11:A16

  Teamet undersöker mordet på körledaren för Lynwood University manliga acapellagrupp - The Whippersnapps. Kroppen hittades i skolans råttlabratorium. Offret sparkade nyligen gruppens bästa sångare vilket väcker frågor i gruppen.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 17 - The Secret in the Service
  Holiday, Komedi, S11:A17

  Precis innan presidenten ska komma på besök hittar en full universitetsstudent en död kropp som visar sig tillhöra en Secret Service-agent. Fallet visar sig vara mer seriöst än vad man trott från början.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 18 - The Movie in the Making
  Holiday, Komedi, S11:A18

  Brennan, Booth, Jeffersonian och FBI-teamet följs av ett tv-team som ska göra en dokumentär. All deras expertis kommer fram när de ska lösa ett fall med en död kropp som begravts för över tio år sedan.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 19 - The Head in the Abutment
  Holiday, Komedi, S11:A19

  Teamet utreder ett dödfall på en populär känd hockeyspelar vars huvudlösa kropp dumpats i floden. När Booth och Aubrey förhör spelarens coach är Booths hockeykunskaper väsentliga för att kunna lösa fallet. Han återförenas med en rival från det förflutna och hamnar på isen igen, öga mot öga mot ho...

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 20 - The Stiff in the Cliff
  Holiday, Komedi, S11:A20

  När kvarlevorna av den kända miljardären och upptäckresande Henry Charles hittas i Antarktis måste Brennan och Booth avgöra om det var ett mord eller inte. Jeffersonian-teamet bekräftar att han dog när han förklarades saknad under en expedition för tio år sedan men tidsintervallet gör att Dr. Cla...

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 21 - The Jewel in the Crown
  Holiday, Komedi, S11:A21

  Teamet undersöker en kropp som hittats på en glasåtervinning med en diamant nedtryckt i käken. Den franska inspektören Rousseau kommer till teamet med en anklagelse mot Marquis De Chaussin som visar sig vara offrets man.

  Comhem Play+
  Disney+
  +1
 • Se trailer
  Avsnitt 22 - The Nightmare in the Nightmare
  Holiday, Komedi, S11:A22

  Teamet dyker ner i ett gammal fall med en seriemördare i ett försök att hitta den skyldige som lever med sina offers kroppar ett tag innan mördaren gör sig av med dem. Brennan försöker komma över sina skuldkänslor över att ha gått i pension förra året, kanske kunde hon ha stoppat seriemördaren ti...

  Comhem Play+
  Disney+
  +1

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer