vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Äventyr, Barnprogram

Hunters hemlighet

7.2 IMDb2018 • Nederländerna • Säsong 2, Avsnitt 4

Mån 19 apr 00:15 - 00:35Nickelodeon
Huntersyskonen träffar Eva, en liten flicka som har ett halsband med samma mystiska symbol som de hittade i kryptexen. Erik avslöjar sedan att han har en koppling till Eva.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Paketet / Anhållen
  Äventyr, Barnprogram, S2:A1

  Familjen Hunter tar emot ett paket med en kryptex, men syskonen hinner inte öppna den förrän Erik tar den ifrån dem. Erik förs till polisstationen, och Daniel försöker ta reda på vad polisen egentligen har för bevis.

 • Avsnitt 2 - Anhållen
  Äventyr, Barnprogram, S2:A2

  Erik förs till polisstationen, och Daniel försöker ta reda på vad polisen egentligen har för bevis. Max får prata med sina biologiska föräldrar, och polisen kommer till huset för att leta efter bevismaterial.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Max
  Äventyr, Barnprogram, S2:A3

  Syskonen hittar den stulna pusselasken och försöker gömma den från polisen. Erik får komma hem igen, men beter sig väldigt konstigt. Daniel hittar en ledtråd, och Max ger sig av till Spanien för att träffa sina föräldrar.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Eva
  Äventyr, Barnprogram, S2:A4

  Huntersyskonen träffar Eva, en liten flicka som har ett halsband med samma mystiska symbol som de hittade i kryptexen. Erik avslöjar sedan att han har en koppling till Eva.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - Museet
  Äventyr, Barnprogram, S2:A5

  Huntersyskonen hittar en video som bevisar att Erik är oskyldig, men någon hackar sig in i Salles dator och raderar videofilen! Max inser samtidigt att det är något mystiskt med hur hans biologiska föräldrar kunde hitta honom.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - En ny vän
  Äventyr, Barnprogram, S2:A6

  Evas styvmor Lucia har kommit för att försöka hämta hem henne. Hunter-syskonen vill veta mer om Lucia och besöker Evas gamla hemtrakter. Där stöter de på Jenny som hjälper dem att hitta en ny ledtråd.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - Familjeträdet
  Äventyr, Barnprogram, S2:A7

  När Tess hittar Ruyboschfamiljens släktträd inser hon att det är utformat som den mystiska kronsymbolen de hittat. Jenny hjälper Salle att spåra den mystiska hackaren, och Jake får ett intressant erbjudande.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Hämnd
  Äventyr, Barnprogram, S2:A8

  Huntersyskonen misstänker att det är Lucia som försökt sätta dit Erik, och bestämmer sig för att sätta dit henne istället. De bestämmer sig för att gömma en vas hemma hos henne, men det dröjer inte länge förrän planen går snett.

  Viaplay
 • Avsnitt 9 - Planen
  Äventyr, Barnprogram, S2:A9

  För att inte Erik ska hamna i ännu mer trubbel än vad han redan är i, måste Hunter-syskonen stjäla tillbaka vasen de gömt i Lucias hem. Medan Eva är i skolan börjar de andra syskonen smida en plan.

  Viaplay
 • Avsnitt 10 - Den omvända kuppen
  Äventyr, Barnprogram, S2:A10

  Det omvända rånet är igång, och planen involverar många riskfyllda moment. Kommer Hunter barnen hinna fly från Lucias hus med vasen innan de blir ertappade?

  Viaplay
 • Avsnitt 11 - Mullvaden
  Äventyr, Barnprogram, S2:A11

  Hunter-syskonen inser att en av Släktingarna måste vara en mullvad, och försöker lista ut vem det är. Daniel kan inte längre jobba med Eriks fall, då polisen anser sig ha nog med bevis för att kunna åklaga honom.

  Viaplay
 • Avsnitt 12 - Den gröna masken
  Äventyr, Barnprogram, S2:A12

  Jobbar Daniel med fienden? Hunter-syskonen konfronterar sin bror och hittar dessutom en ny ledtråd. Syskonen jobbar hårt för att lista ut vem av Släktingarna som är mullvaden, och till sist lyckas Annika hitta ett spår.

  Viaplay
 • Avsnitt 13 - Hackerns gömställe
  Äventyr, Barnprogram, S2:A13

  Hunter-syskonen går till polisen med bevismaterialet de samlat ihop, men Simon tror inte på dem. Lite senare berättar Apoll0 att han vet vart hackern gömmer sig, och syskonen följer spåret till en övergiven bangård.

  Viaplay
 • Avsnitt 14 - Superhemliga rummet
  Äventyr, Barnprogram, S2:A14

  Hunter-syskonen hittar en karta över familjens hus med ett hemligt rum inringat. När de försöker hitta rummet får de ett meddelande från Max, som består av ett enda ord: Fara! Eva hittar något som de andra syskonen har missat.

  Viaplay
 • Avsnitt 15 - Kronan
  Äventyr, Barnprogram, S2:A15

  Apollo avslöjar hackerns plan och sanna identitet. Annika och Jake försöker kontakta Max. Hunter-syskonen konfronterar en tjuv, men blir inlåsta i det hemliga rummet.

  Viaplay
 • Avsnitt 16 - Gömma, leta, hitta
  Äventyr, Barnprogram, S2:A16

  Max är tillbaka! Salle och Jenny upptäcker hackerns sanna identitet. Och medan syskonen letar efter kronan upptäcker Eva ett mystiskt föremål.

  Viaplay
 • Avsnitt 17 - Husbåten
  Äventyr, Barnprogram, S2:A17

  Lucia försöker än en gång att få vårdnaden om Eva. Tess känner igen föremålet som Eva hittat och inser att det kan hjälpa dem att lista ut vem mullvaden är!

  Viaplay
 • Avsnitt 18 - Spanarna
  Äventyr, Barnprogram, S2:A18

  Tess och Sal jobbar på att avslöja mullvadens identitet, medan Daniel och Anika spionerar på Lucia. Sal och Jennie har ett problem, hackaren vet att han har blivit lurad.

  Viaplay
 • Avsnitt 19 - Ritualen
  Äventyr, Barnprogram, S2:A19

  När Erik tvingas följa med till polisstationen kommer Diana och tar kronan ifrån honom. Syskonen har äntligen listat ut vem mullvaden är. Nu måste de berätta det för släktingarna, innan det är för sent!

  Viaplay
 • Avsnitt 20 - Hunters för evigt
  Äventyr, Barnprogram, S2:A20

  Tess och Jake försöker övertyga Släktingarna om att Erik blivit ditsatt av mullvaden, men de behöver Salles bevis för att kunna göra det. Kommer de hinna bevisa att deras pappa är oskyldig innan den riktiga skurken hinner undan?

  Viaplay

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer