vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Action, Äventyr

Uppdrag: Spion

7.1 IMDb2021 • Israel • Säsong 2, Avsnitt 5

Sön 18 apr 17:50 - 18:15Nickelodeon
Miljöskyddsministern går äntligen med på att betala lösensumman. Tommy sätter upp en lokal pjäs för att kunna bli antagen till dramaföreningen. Ben får reda på var Anna och Noah gömmer sig.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Punkterat däck
  Action, Äventyr, S2:A1

  Spyders rekryterar Naomi för att hjälpa dem i utbyte mot att få träffa Goodman. Adele använder Ben för att sätta press på regeringen. Sean känner sig sviken av Nikki och Lynn skyndar sig för att trösta honom.

 • Avsnitt 2 - Resväskan
  Action, Äventyr, S2:A2

  ECCO-agenter söker Anna och Noah vid stugorna, men Spyders säger att de är utomlands. Tommy får veta att han måste säga upp kontakten med Ben. Sophie blir paff när hon får veta att Daniel är spion och ber om att få följa med på ett uppdrag.

 • Avsnitt 3 - Lägerliv
  Action, Äventyr, S2:A3

  Sophie, Nikki, och Daniel åker och campar för att kunna fånga en brottsling vid sjön. Nikki blir upprörd när hon ser Lynn och Sean tillsammans. Tommy får reda på att hans filmprov aldrig nådde dramaföreningen och tar saken i egna händer.

 • Avsnitt 4 - Testomgång
  Action, Äventyr, S2:A4

  Lynn får syn på Nikki och Sean vid sjön. Sophie och Nikki söker igenom tält i jakten på en misstänkt. Sean ber Nikki att vara hennes roddpartner under Aqua. Tommy gör upp en plan för att locka ledaren av dramaföreningen till stugorna.

 • Avsnitt 5 - Klockan
  Action, Äventyr, S2:A5

  Miljöskyddsministern går äntligen med på att betala lösensumman. Tommy sätter upp en lokal pjäs för att kunna bli antagen till dramaföreningen. Ben får reda på var Anna och Noah gömmer sig.

 • Avsnitt 6 - Sanningen
  Action, Äventyr, S2:A6

  Adele söker igenom Goodmanfamiljens pensionat. Ella hjälper Tommy, i utbyte mot att han ställer upp som modell för hennes nya modekollektion för barn. Nikki, Sean och Daniel bestämmer sig för att informera ministern om vad som verkligen pågår.

 • Avsnitt 7 - Lösensumman
  Action, Äventyr, S2:A7

  Nikki och Daniel flyr till medborgarskolan och skapar ett avbrott i Tommys pjäs. Spyders försöker att hejda betalningen av lösensumman till brottslingarna innan det är försent.

 • Avsnitt 8 - Ett nytt kapitel
  Action, Äventyr, S2:A8

  Fisherfamiljen återvänder till stugan. Vattenkrisen eskalerar. Ella föreslår att de borde bygga en till version av BlåFågeln. Sean, Nikki och Daniel hjälper Anna och Noah att leta efter de stulna pengarna.

 • Avsnitt 9 - Passet
  Action, Äventyr, S2:A9

  Adele planerar att lämna landet. Ella hittar ett foto på sin telefon som visar Adeles lastbil, som Daniel och Sophie försöker att hitta. Tommy blir kallad till en audition för en film. Nikki gör sig redo för sin första dejt med Sean.

 • Avsnitt 10 - Spionbootcamp
  Action, Äventyr, S2:A10

  Anna skickar Sean och Ella på uppdrag, men Nikki och Daniel måste först ge dem lektioner i spionage. Tommy känner sig orolig att meddela Maya och Eli att de inte har blivit kallade till auditionen för filmen. Nikki och Daniel hittar BlåFågeln.

 • Avsnitt 12 - Vända blad
  Action, Äventyr, S2:A12

  Nikki och Sean hittar ett sätt att identifiera mannen från hangaren. Noah försäkrar Anna om att han kan avaktivera anordningen. Lynn övertygar Ella om att Sean inte borde vara med Nikki. Sophie och Daniel upptäcker ny och spännande information.

 • Avsnitt 13 - Kristallen
  Action, Äventyr, S2:A13

  Daniel undrar om han och Sophie nu är ett officiellt par. Adele och hennes kumpaner börjar oroa sig när ministern ignorerar deras krav på lösensumma. Nikki får plötsligt märkliga meddelanden från en klasskamrat som hon brukade vara kär i.

 • Avsnitt 14 - 63 timmar
  Action, Äventyr, S2:A14

  Fisherfamiljen börjar konstruera en ny maskin, och Adele försöker att sabotera den. Ella ber om ursäkt till Sean. Nikki och Sean måste ta ett beslut om deras relation inför framtiden. En ny gäst checkar in i en av grannstugorna.

 • Avsnitt 15 - Uppdraget
  Action, Äventyr, S2:A15

  Sean anmäler sig till ett roddmästerskap utomlands. Tommy gör ett misstag som sätter hela utredningen på spel. Arbetet med den nya BlåFågeln stöter på patrull. Sophie och Daniel ger sig ut på ett eget uppdrag.

 • Avsnitt 16 - Främlingen
  Action, Äventyr, S2:A16

  Daniel är med om en smärre olycka och får hjälp av en främling. Medan Sean är utomlands för roddmästerskapet, får Nikki ett oväntat meddelande. Den nya BlåFågeln är färdig, och paret Fisher berättar för ministern att vattenkrisen nu är över.

 • Avsnitt 17 - Nikkis hemlighet
  Action, Äventyr, S2:A17

  Sophie berättar vad hon bevittnade i närheten av sjön för Daniel. Ella och Naomi börjar oroa sig för Sean. Anna blir uppläxad av ministern till följd av sina misslyckanden.

 • Avsnitt 18 - Nedräkningen
  Action, Äventyr, S2:A18

  Nikki tar sig till sjön efter nya order hon mottagit. Adele och hennes kumpaner blir rasande när pengarna inte överförs som utlovat. Tommy och Daniel diskuterar om de borde involvera Anna och Noah.

 • Avsnitt 19 - En sista deadline
  Action, Äventyr, S2:A19

  Sophie och Daniel återvänder hem bara några ögonblick innan tidsfristen löper ut. Noah och Anna gör ett sista försök att få igång den nya BlåFågeln. Nikki försöker att skicka ett kryptiskt meddelande till sina bröder.

 • Avsnitt 20 - En tickande klocka
  Action, Äventyr, S2:A20

  Nikki och Sean letar efter ledtrådar som kan vara till hjälp för Tommy och Daniel att spåra upp dem. Anna, Daniel och Noah beger sig ut i fält med en spaningspatrull. Tommy minns en viktig detalj i sista sekund, men kommer det att vara för sent?

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer