vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Förlossningskliniken Norge

2016 • Norge

Ons 21 apr 10:35 - 11:40 • reprisKanal 5
Varje dag, varje timme, föds ett nytt barn i Norge - men inga födslar är likadana. Följ föräldrarnas nervpirrande resa under den första tiden på förlossningsavdelningen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Reality, S1:A1

  Celine och Nikolay väntar sitt första barn tillsammans, barnet ligger i säte och födseln får en dramatisk vändning. Sandra och Kent har två barn från förr och väntar nu tvillingar. Zuena och Efraim har två barn och väntar sitt tredje.

 • Avsnitt 2
  Reality, S1:A2

  Den första födseln för Hege Anita och Hans Magnus slutade med ett kejsarsnitt, men denna gång hoppas Hege Anita att hon får föda naturligt. Agnieszka och Krzyszko kan inte norska så barnmorskan får extra mycket att göra.

 • Avsnitt 3
  Reality, S1:A3

  Silje och Astrid har gått igenom en lång process för att bli gravida. Barnet ligger nu i säte, men Silje är fast bestämd att föda naturligt. Jeanette och Daniel väntar sitt första barn, och Magdalena och Maciej väntar sitt andra barn.

 • Avsnitt 4
  Reality, S1:A4

  Iselin väntar sitt första barn med Kjetil och kämpar med sin födelseångest. Linda och Jens väntar sitt första barn och Linda har utvecklat graviditetsdiabetes, vilket kan leda till stora barn. Monika och Mantas ifrån Litauen väntar sitt andra barn.

 • Avsnitt 5
  Reality, S1:A5

  Line och Kristian väntar sitt första barn tillsammans. Kristine är inte så bra på att tackla sin smärta men Tommy försöker muntra upp henne. Christine och Krister har ett barn från förr och väntar nu sitt andra.

 • Avsnitt 6
  Reality, S1:A6

  Soran har drömt om att bli pappa i många år och väntar nu tillsammans med Tatiana sitt första barn. Kristina har varit inlagd i i tre veckor med graviditetstoxikos. Liv Grethe och Martin har känt varandra i nio månader och väntar nu sitt första barn.

 • Avsnitt 7
  Reality, S1:A7

  Pernilla hade aldrig tänkt att hon själv skulle bli mamma, men när hon mötte Robin förändrades allt. Veronica och Jon kristian har genomgått två kejsarsnitt och väntar nu sitt tredje barn. Ingrida och Enti väntar sitt andra barn.

 • Avsnitt 8
  Reality, S1:A8

  Veterinären Gudrun och Sveinung väntar nu sitt andra andra barn. De är spända på att se om hon klarar att föda naturligt. Stine och Johannes väntar sitt första barn tillsammans och Johannes är nervös. Christina och Christer väntar sitt första barn.

 • Avsnitt 9
  Reality, S1:A9

  Marianne och Per väntar sitt andra barn men denna födseln tar sig snabbt en helt annan vändning en den förra. Camilla och Terje väntar sitt första barn tillsammans, och Florina och Mihai glädjer sig till och få sitt andra barn.

 • Avsnitt 10
  Reality, S1:A10

  Rebecca glädjer sig mycket inför att bli mamma för första gången. Susanna väntar sitt andra barn och är fast besluten på att få smärtstillande så fort som möjligt. Det blir dramatiskt när Lene, som väntar barn med Nils, plötsligt får en panikattack.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer