vidare till tv.nu

Reality

SOS Sverige

SverigeSäsong 2, Avsnitt 4

Fre 26 nov 14:15 - 15:20 • reprisKanal 5
Operatören Annelie i Göteborg får ett samtal om en övertänd villa. Räddningstjänsten dröjer och familjen är kvar i huset. Terje får ett samtal från en kvinna som är ensam i ett bussgarage med svåra magsmärtor som förvärras under samtalets gång.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Två tjejer blir överfallna
  Reality, S2:A1

  Operatören Daniel får ett samtal från två tjejer som har blivit överfallna på väg hem från krogen. Och operatören Hanna blir larmad om en katt som är fast högt uppe i ett träd. Men är det bara i filmer som brandkåren plockar ner katter?

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Tvååring sätter legobit i halsen
  Reality, S2:A2

  Operatören Daniel får ett obehagligt samtal om en villabrand. Snart är hela övervåningen övertänd och det finns ännu inga spår av personerna som bor i huset. My får ett samtal från en mamma vars barn har satt en legobit i halsen.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - "Hennes make håller på att hugga ihjäl henne!"
  Reality, S2:A3

  En kvinna ringer Terje och säger att hon blivit uppringd av en för henne helt okänd kvinna som säger att hennes man försöker hugga ihjäl henne. Och på SOS i Göteborg får Annelie ett samtal om en tre meter lång gul orm på rymmen i Borlänge.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Familj fast i övertänd villa
  Reality, S2:A4

  Operatören Annelie i Göteborg får ett samtal om en övertänd villa. Räddningstjänsten dröjer och familjen är kvar i huset. Terje får ett samtal från en kvinna som är ensam i ett bussgarage med svåra magsmärtor som förvärras under samtalets gång.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Förövaren kvar i huset: "Genomborrande skrik"
  Reality, S2:A5

  Operatören Erika får ett viskande samtal från en kvinna om ett inbrott i hemmet. Förövaren är kvar i huset. Plötsligt hörs ett blodisande skrik. Samtalet bryts. Operatören Hampus ställs inför ett nytt problem - vad gör man om man har en älg i poolen?

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Bråttom när tvååring får ett krampanfall
  Reality, S2:A6

  Antonio i Östersund får ett samtal från en panikslagen pappa vars 2-åring fått ett krampanfall. Det är bråttom. Barnet börjar bli blått. I Göteborg får Annelie samtal om en överförfriskad båtburen man som löper amok i småbåtshamnen i Västerås.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Medvetslös man hittad i trappuppgång
  Reality, S2:A7

  Evelina i Jönköping får ett larm om en man som ligger medvetslös i en trappuppgång. Inringaren har lämnat platsen och är ovillig att gå tillbaka. Martina pratar med en kvinna som tror att hennes granne försöker ta sig in genom väggen med borrmaskin.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Tre skjutningar under samma kväll
  Reality, S2:A8

  Tre skjutningar utanför Stockholm under samma kväll - två döda, flera skadade. I Jönköping får operatören Pernilla ett samtal om en 12-årig pojke på cykel som blivit påkörd av en bil. Ingen på platsen känner pojken - kan det vara hennes egen son?

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Brand på ett lantbruk
  Reality, S2:A9

  Pernilla får ett samtal om en brand på ett lantbruk. Inringaren, en ung anställd som är ensam på gården, upplever sin värsta mardröm. Hur farligt är ett getingstick för en tvååring? Hur farligt är sex getingstick? Emma pratar med en orolig barnvakt.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Otäck olycka med isborr
  Reality, S2:A10

  En man har ramlat över sin isborr och skurit upp armen. Han behöver akut läkarvård men är ensam hemma med barnen. I Göteborg får Annelie ett samtal om en brand vid SMHI i Norrköping.

  Discovery+
 • Avsnitt 11 - Häst rider mot färdriktningen på motorvägen
  Reality, S2:A11

  Det är åskväder i Jönköping och Evelina får ett samtal om blixtnedslag i en villa. Det luktar bränt och tapeterna har spruckit men inringaren ser ingen eld. Antonio larmas om ett fordon som är på väg åt fel håll på motorvägen - en häst med sulky.

  Discovery+
 • Avsnitt 12 - Bebis tuggar på död mus
  Reality, S2:A12

  Det brinner i en lägenhet i Norrköping och det gäller att snabbt få ut de boende. Operatören Patrik får ett samtal om en ridolycka i ett naturreservat. En orolig mamma ringer efter att ha hittat sin åttamånaders baby tuggandes på en död mus.

  Discovery+
 • Avsnitt 13 - Tre personer fast i minimal hiss
  Reality, S2:A13

  Tre personer sitter fast i en minimal hiss i Norrköping. Ingen svarar på hissbolagets jour. Luften börjar ta slut. Evelina får ett samtal från en man som har druckit kraftigt hela semestern. Nu har han slutat och skakar så att han inte ens kan gå.

  Discovery+
 • Avsnitt 14 - "Mamma har fastnat i en tvättkorg"
  Reality, S2:A14

  Martina i Jönköping får ett samtal från en man vars mamma har fastnat i en tvättkorg. Hon har legat där i två dygn. I Norrköping uppmärksammas Jonas på ett klipp på sociala medier där en man gråter och säger att han ska ta livet av sig.

  Discovery+
 • Avsnitt 15 - Familj fast i lägenhetsbrand
  Reality, S2:A15

  En kvinna står på balkongen med sina två barn, det brinner i köket, lägenheten är rökfylld och hennes man är kvar därinne. Nu måste SOS-operatören Evelina agera snabbt. Patrik får ett nödsamtal från en båt, en ung man behöver akut hjälp.

 • Avsnitt 16 - Smitningsolycka eller ett mordförsök?
  Reality, S2:A16

  Johan får ett samtal om en panikslagen kvinna som blöder från huvudet. Hon har blivit påkörd - men var det en smitningsolycka eller ett mordförsök? Emma pratar med en man som har sådana ryggsmärtor att han inte kunnat ta sig ur sängen på flera dagar.

  Discovery+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer