vidare till tv.nu
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

NyheterUnderhållning

Efter fem

Sverige

Fre 10 dec 17:00 - 17:50TV4
Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

Säsonger och avsnitt

Säsong 7
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 7
Säsong 7
 • Avsnitt 5
  Nyheter, Underhållning, S7:A5

  Omar Rudberg berättar om succén med serien Young Royals och om förberedelserna inför Melodifestivalen. Vi följer upp hackerattacken mot Ukrainska myndigheter. Talang har premiär ikväll och Sarah Dawn Finer avslöjar vad vi kan vänta oss denna säsong.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Nyheter, Underhållning, S7:A6

  I veckans första Efter fem berättar Emma om hur hon räddade sina sex barn ur en svår brand. Carl Bildt kommenterar det spända läget mellan Ryssland och Ukraina. Vi presenterar de vanligaste hundnamnen och kikar på helgens färgsprakande norrsken.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Nyheter, Underhållning, S7:A7

  Svenska sjukfrånvaron når nya rekordnivåer. Jens Lapidus om lagförslagen som ska stoppa gängkriminaliteten. Kvällens gäst är Anders Bagge som pratar om att våga sjunga och berättar om uppladdningen inför sin medverkan i årets Mello.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Nyheter, Underhållning, S7:A8

  I kvällens Efter fem pratar vi bland annat om den tuffa utfrågningen av Boris Johnson. Jan Guillou är aktuell med en ny bok om en pensionerad Hamilton. Dessutom gästas vi av Alexander Abdallah och Hedda Stiernstedt som gör ljuddrama åt Spotify.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Nyheter, Underhållning, S7:A9

  Vi följer upp de nya karantänsreglerna som Folkhälsomyndigheten presenterade idag. Efter Björn Natthiko Lindeblads bortgång har debatten om dödshjälp tagit fart. Per Gessle och Uno Svenningsson gör musik tillsammans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Nyheter, Underhållning, S7:A10

  Engelska skolan kritiseras för sin klädpolicy. Den amerikanska artisten Meat Loaf har avlidit. Kvällens Efter fem-gäst är Mark Levengood som är aktuell i en ny klimatserie. Regissören Nathalie Álvarez Mesé berättar om filmsuccén Clara Sola.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Nyheter, Underhållning, S7:A11

  Ikväll om att Nato skickar militär förstärkning till östra Europa. Vi hör handbollslegendaren Staffan Olsson inför ödesmatchen mot Norge. Kvällens gäst är Robert Bohman som berättar om nya sätt att hjälpa människor ur missbruk.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Nyheter, Underhållning, S7:A12

  Efter nyheten om att Danmark släpper alla restriktioner från och med måndag får vi en direktrapport från Köpenhamn. Sofia Kappel, som igår vann en Guldbagge, gästar och berättar om vägen från terapi till skådespeleri. Joe Labero är med i studion.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Nyheter, Underhållning, S7:A13

  Artisten och skådespelaren Felix Sandman gästar. Han är aktuell med nytt ljuddrama och den första rollen på engelska. Restriktionerna förlängs men kan snart tas bort. Vi får en direktrapport från London efter Boris Johnsons utfrågning i parlamentet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Nyheter, Underhållning, S7:A14

  Vi får det senaste från teknikens värld när vi gästas av Evelina Galli, bland annat ska vi prata om flygande bilar. Kvällens Efter Fem-gäst är Sigrid Bernson som nu öppnar upp sig om sin kamp med utmattningssyndrom.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer