vidare till tv.nu
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner

NyheterUnderhållning

Efter fem

Sverige

Aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och nya intressanta gäster varje dag. Med ett helhetsgrepp om dagens alla händelser tar vi del av nyfiken journalistik som blandar allvar med lättsamhet i takt med dygnets puls.

Säsonger och avsnitt

Säsong 7
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 7
Säsong 7
 • Avsnitt 1
  Nyheter, Underhållning, S7:A1

  I dagens studio gästas vi av simmerskan Sarah Sjöström och vi kommer gå igenom de nya restriktionerna som statsminister Magdalena Andersson (S) presenterade idag. Det kommer även tittas närmare på vad vi vet om virusvarianten Omikron.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Nyheter, Underhållning, S7:A2

  I kvällens Efter fem gästas vi av Bianca Ingrosso som är aktuell med en ny säsong av Talang. Emma Frans är på plats för att prata om de nya restriktionerna. Dessutom hör vi om 57-åriga David Bennet som fått ett grishjärta inopererat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Nyheter, Underhållning, S7:A3

  I onsdagens program följer vi upp regeringens förslag på stödpaket till elkunder. Ikväll är det säsongspremiär för Renées brygga. Hanna anordnar dejtingträffar på häst. Dagens gäst är skådespelaren Nora Rios, känd från SVT-serien Kalifat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Nyheter, Underhållning, S7:A4

  I kvällens program reder Frida Bratt ut hur din ekonomi påverkas under våren. Vi pratar om Covid-smittan bland partiledarna. Dagens gäst är tv-profilen Brita Zackari. Dessutom blir det techtorsdag med experten Evelina Galli.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Nyheter, Underhållning, S7:A5

  Omar Rudberg berättar om succén med serien Young Royals och om förberedelserna inför Melodifestivalen. Vi följer upp hackerattacken mot Ukrainska myndigheter. Talang har premiär ikväll och Sarah Dawn Finer avslöjar vad vi kan vänta oss denna säsong.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Nyheter, Underhållning, S7:A6

  I veckans första Efter fem berättar Emma om hur hon räddade sina sex barn ur en svår brand. Carl Bildt kommenterar det spända läget mellan Ryssland och Ukraina. Vi presenterar de vanligaste hundnamnen och kikar på helgens färgsprakande norrsken.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Nyheter, Underhållning, S7:A7

  Svenska sjukfrånvaron når nya rekordnivåer. Jens Lapidus om lagförslagen som ska stoppa gängkriminaliteten. Kvällens gäst är Anders Bagge som pratar om att våga sjunga och berättar om uppladdningen inför sin medverkan i årets Mello.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Nyheter, Underhållning, S7:A8

  I kvällens Efter fem pratar vi bland annat om den tuffa utfrågningen av Boris Johnson. Jan Guillou är aktuell med en ny bok om en pensionerad Hamilton. Dessutom gästas vi av Alexander Abdallah och Hedda Stiernstedt som gör ljuddrama åt Spotify.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Nyheter, Underhållning, S7:A9

  Vi följer upp de nya karantänsreglerna som Folkhälsomyndigheten presenterade idag. Efter Björn Natthiko Lindeblads bortgång har debatten om dödshjälp tagit fart. Per Gessle och Uno Svenningsson gör musik tillsammans.

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer