vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Helter Skelter
  Drama, Kriminaldrama, S2:A1

  Sam och Brian letar efter Charmain som har blivit kidnappad av Roy. Ken försöker ta sig ur en pressad situation, medan Charlie får besök i kollektivboendet. En specialgrupp inom polisen utreder Sams karriär.

  Netflix
  SF Anytime
 • Avsnitt 2 - Happiness Is a Warm Gun
  Drama, Kriminaldrama, S2:A2

  Charlie och tjejerna i kollektivet utarbetar en plan för att handskas med Ralph Church. Samtidigt ansluter en ny person till The Spiral. Sam och Brian utreder mordet på Guapo, Charmain försöker få utdelning för kontakten med Roy.

  Netflix
  SF Anytime
 • Avsnitt 3 - Why Don't We Do It in the Road
  Drama, Kriminaldrama, S2:A3

  Charlie och hans gäng flyttar in i Dennis Wilsons hus. En annan gäst där, Tex Watson, drar genast till sig uppmärksamheten. Sam får ytterligare ett foto på en ung tjej som är i fara. Brian blir befordrad på jobbet.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Revolution 1
  Drama, Kriminaldrama, S2:A4

  Sam utreder ett mord som har ägt rum i ett kvarter med många svarta invånare. Det är årsdagen av mordet på Martin Luther King och risken för upplopp är stor. Charlies radikala åsikter chockar Dennis Wilson.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Everybody's Got Something to Hide Except Me and My Monkey
  Drama, Kriminaldrama, S2:A5

  Emmas intresse för Dennis Wilson tilltar, vilket gör Charlie svartsjuk. Brian tar sig an sitt första mordfall, men stöter på motstånd från Cutler. Charmain får ett nytt hemligt uppdrag, samtidigt som Sam grillas av internutredarna.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - Revolution 9
  Drama, Kriminaldrama, S2:A6

  Liket efter Tina Greenwood hittas, vilket får Sam och Brian att kalla en gammal misstänkt till förhör. Karn samlar in känslig information som kan användas mot Bobby Kennedy, medan Grace upptäcker ett intresse för politik.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Piggies
  Drama, Kriminaldrama, S2:A7

  Sam följer ett nytt spår i utredningen av fotomorden, men stöter på förhinder i form av avspärrade vägar. Ken och Haldeman diskuterar fredssamtal i Vietnam, Grace smider planer för Emmas framtid.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - While My Guitar Gently Weeps
  Drama, Kriminaldrama, S2:A8

  Charlie letar efter den försvunna Emma och hamnar hos Sam. Brian får hjälp av Kristin att bli kvitt sitt drogberoende. Två äldre kvinnor på polisstationen väcker misstänksamhet, medan Ken tar sitt diplomatiska arbete till en ny nivå.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 9 - Sexy Sadie
  Drama, Kriminaldrama, S2:A9

  Charlie, som upptäcker att det har gjorts ändringar i hans låt, försöker spåra upp Dennis Wilson. Brian tar till alternativa metoder för att bli kvitt sitt drogberoende, samtidigt som Sam gör allt för att få ut Emma från ett vårdhem.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 10 - Blackbird
  Drama, Kriminaldrama, S2:A10

  Emma, som söker efter Charlie, försonas med Ken. Sam gräver i mordet på Bunchy, på bekostnad av Charmain och hennes karriär. Brian träffar en gammal vän på avvänjningskliniken. Ralph Church och Charlie umgås.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 11 - Can You Take Me Back?
  Drama, Kriminaldrama, S2:A11

  Sam hamnar återigen under internutredarnas lupp efter förändringar på polisstationen. Charlie och hans gäng har svårt att göra sig hemmastadda på Spahn Ranch. Ken försöker hitta sin plats i kollektivet.

  Netflix
  SF Anytime
 • Se trailer
  Avsnitt 12 - Mother Nature's Son
  Drama, Kriminaldrama, S2:A12

  En nypensionerad Sam hjälper Walt att komma ut ur fängelse. Men Walt har svårt att återanpassa sig till livet i frihet. Charlie skickar Bobby, Mary och Sadie att samla in pengar från Gary Hinman.

  Netflix
  SF Anytime
 • Avsnitt 13 - I Will
  Drama, Kriminaldrama, S2:A13

  Sam lyckas lokalisera seriemördaren, men saknar uppbackning från andra poliser. Tex, Sadie, Emma och Patty får i uppdrag att bege sig till 10050 Cielo Drive. Samtidigt börjar Ken få grepp om Charlies vansinniga vision.

  Netflix
  SF Anytime