vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Arga snickaren VIP

...

Sverige
RealityRenovering
0
0

Sveriges mest passionerade snickare Anders Öfvergård tar sig an några av landets mest färgstarka och älskade kändisar. Utan omsvep kommer Anders syna deras brister och ifrågasätta varför de hamnat i den sits de befinner sig i.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Streama Arga snickaren VIP

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Kikki Danielsson
  Reality, Renovering, S3:A1

  Anders Öfvergård åker hem till hela Sveriges dansbandsdrottning, Kikki Danielsson, som bor med två katter i ett parhus i Bollnäs. Mitt i röran har det skapats ett 'kaos-rum' där Kikki förvarar sånt hon inte orkar ta hand om och huset är överfullt.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Kalle Moraeus
  Reality, Renovering, S3:A2

  Anders åker till Kalle Moraeus som bor i Orsa. Huset håller på att förfalla eftersom det kryper in fukt i väggarna. Kalle har svårt att ta tag i problemen och vet inte var han ska börja. Det blir många diskussioner och starka känslor..

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Anna Book
  Reality, Renovering, S3:A3

  Anna Book bor i en lägenhet i Solna med sin familj. Garderober och förråd svämmar över. Köket håller på att falla samman och elen fungerar inte som den ska. Anders möter en familj helt utan koll på hemmet. För Anna krävs hårt arbete, svett och tårar.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Anders Bagge
  Reality, Renovering, S3:A4

  Anders Bagge bor på 1100 kvm, med studios, strandtomt och pool. Det låter som ett drömhus, men det mesta visar sig vara slarvigt eller inte ens färdigt. Anders Öfvergård tar sig även an Anders Bagge som måste lära sig ta mer ansvar och initiativ.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Björn Ranelid
  Reality, Renovering, S3:A5

  Björn Ranelid bor i sitt drömhus på Österlen med sin fru. Men taket läcker in och flera projekt har aldrig blivit slutförda. Om du frågar Björn själv så är hans snickerikunskaper utmärkta. Om du frågar Anders Övfergård blir svaret något helt annat.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Tommy Nilsson
  Reality, Renovering, S3:A6

  Tommy Nilsson bor med sambon Linda och deras son Tim i ett på ytan mysigt hus norr om Stockholm. Men huset är fullt av skavanker. Väggarna i Tims rum är översållade med hål och garaget liknar mer ett skrotupplag än en plats där man parkerar bilar.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Jessica Andersson
  Reality, Renovering, S3:A7

  Jessica Andersson bor med sin son Liam i Trollhättan. Jessica har stora planer på vad som ska göras. Men det blir aldrig riktigt rätt. Jessica sprider ut sina saker över tre våningar men har inte någonstans att ta vägen när Liam tar hem sina vänner.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Peter Stormare
  Reality, Renovering, S3:A8

  Peter Stormare och hans bror har en sommarstuga i Arbrå där de växte upp. De har ständigt nya byggplaner men det är mer snack än verkstad. Konstigt, menar Anders Öfvergård eftersom både Peter och brorsan skryter om hur skickliga de är på att snickra.

  Discovery+
 • Avsnitt 9 - Björn Ferry & Heidi Andersson
  Reality, Renovering, S3:A9

  Björn Ferry och Heidi Andersson bor i radhus i Storuman. Det är mycket paret vill förändra och målen är högt satta. Det står klart att Björn och Heidi är långt ifrån lika fokuserade i hemmet som de är som idrottare. Nu krävs samarbete och hårt jobb.

  Discovery+
 • Avsnitt 10 - Bert Karlsson
  Reality, Renovering, S3:A10

  Bert Karlsson bor i ett hus i Grebbestad. Bert trivs bra i huset men drömmer om en ny altan. Men Anders upptäcker flera felaktigheter. Hur kan Bert börja planera en altan när huset inte ens har en riktig entré? Nu gäller det att kavla upp armarna.

  Discovery+
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy