vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Blue Jasmine

...

98 min
USA
DramaDramakomedi
0
0

Jasmine French hade en bekväm tillvaro i Manhattans societet med en förmögen make som gav henne ett liv i lyx. Sedan rämnade allt. Pank och förvirrad flyttar hon in hos sin hårt slitande syster Ginger i San Francisco och försöker börja om.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Från kritikerna
  • ...skådespeleriet och dialogen håller toppklass. Blanchett är briljant i huvudrollen.

  • ...ses utan sentimentalitet, både hennes och systerns världar är färgstarka och många scener bärs av gedigen Woody Allen-humor. Men det hindrar inte att det här är tragedi från början till slut, svart och skoningslös.

  • Han gör fortfarande briljanta små porträtt, Allen, och skisser till historier som berättar mycket om mänskligheten med lättsam pessimism.

  • Senast Allen gjorde något såhär gediget och skarpt beteendevetenskapligt var i ”Match point” (2005)...

  • Woody Allen skildrar svåra känslor med lätt hand. Cate Blanchett är oförglömlig och visar än en gång vilken fenomenal skådespelare hon är. Hennes Jasmine blir en ny klassiker. Som Blanche i ”Linje Lusta”.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy