vidare till tv.nu
Boy Machine
Håll koll på alla premiärer medsektionspartner

Boy Machine

6.9 IMDb2015 • Komedi • Sverige

Boy Machine var Sveriges största pojkband på nittotalet men splittrades när frontfiguren Mange vill satsa på en solokarriär. Nu femton år efter splittringen återförenas de för att ta över världen. Men det visar sig vara svårare än väntat.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episod 1
  Komedi, S1:A1

  När Mange som för arton år sedan var frontfiguren i pojkbandet Boy Machine får sparken från sitt jobb bestämmer han sig för att återförena bandet. Han söker upp de gamla bandmedlemmar men stöter på större motstånd än han väntat sig.

  TV4 Play
  SF Anytime
 • Avsnitt 2 - Episod 2
  Komedi, S1:A2

  Efter Manges besök bestämmer sig Peter för att ansluta sig till återföreningen av bandet på prov. Sedan söker gänget upp sin gamla manager Bim men i stället blir det hennes assistent Pippi som tar sig an jobbet.

  TV4 Play
  SF Anytime
 • Avsnitt 3 - Episod 3
  Komedi, S1:A3

  Torkel och Mange försöker skriva en ny låt men gamla konflikter kommer upp till ytan. Pippi föreslår att de ska anlita en extern låtskrivare vilket sårar Torkel och han hotar med att lämna bandet. Men Pippi lyckas få honom på andra tankar.

  TV4 Play
  SF Anytime
 • Avsnitt 4 - Episod 4
  Komedi, S1:A4

  Pippi har fixat en spelning till bandet på en Finlandsfärja. Mange är entusiastisk över möjligheten att träffa groupies men han överskattar sin sexuella attraktionskraft. Torkel försöker närma sig Pippi men lyckas oavsiktligt förolämpa henne.

  TV4 Play
  SF Anytime
 • Avsnitt 5 - Episod 5
  Komedi, S1:A5

  Peters existentiella uppvaknade fortsätter. Han bryter sin diet och börjar skriva pretentiösa låtar om livet. Pippi har ångest efter det som hänt med Mange. Gänget spelar in en musikvideo men ryker ihop med sina rivaler i studion.

  TV4 Play
  SF Anytime
 • Avsnitt 6 - Episod 6
  Komedi, S1:A6

  Gänget träffar Christer Björkman som har en låt han vill att de ska framföra i melodifestivalen. Torkel vägrar eftersom bandet skriver sina egna låtar. Samtidigt får Jens ett tråkigt besked, Hansi har dött. Peders äktenskap knakar i fogarna.

  TV4 Play
  SF Anytime
 • Avsnitt 7 - Episod 7
  Komedi, S1:A7

  Boy Machine är på plats för Melodifestivalens första deltävling. Stargaze dominerar löpsedlarna och Mange tror att bandets underläge beror på att de fått för lite tid i media. Han föreslår att Jens ska ljuga för tidningarna för att få rubriker.

  TV4 Play
  SF Anytime
 • Avsnitt 8 - Episod 8
  Komedi, S1:A8

  Det är final i Melodifestivalen och Torkel är spårlöst försvunnen. Killarna ger sig ut på jakt efter Torkel som de hittar hos en fåruppfödare. Det hela slutar med en uppgörelse mellan Mange och Torkel och gamla konflikter kommer upp till ytan.

  TV4 Play
  SF Anytime