vidare till tv.nu
Se trailer
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

DramaVästern

Deadwood

8.6IMDbUSA

Deadwood är en våldsam och ociviliserad nybyggarstad där den största guldådern i USA:s historia påträffats. Drömmen om rikedomar lockar en strid ström av lycksökare, från entreprenörer och arbetare till kriminella, prostituerade och revolvermän.
Från kritikerna
 • Du kan nästan andas dammet, ducka för kulorna och känna stanken från likhögen där borta bland grisarna i stian.

 • Det är smutsigt, brutalt, frispråkigt och snuskigt - och det är förfärligt bra.

 • McShane’s slicingly deep voice is like a bowie knife stuck in the series’ heart, but instead of stopping its action, he brings the show to pumping, bloody life.

 • ...welcome to the finest, boldest, richest piece of American entertainment since The Godfather.

 • Boasting one of television’s best ensembles, Deadwood features a variety of faces familiar to the constant filmgoer.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Tell Your God to Ready for Blood
  Drama, Västern, S3:A1

  Det ska hållas val, och Bullock kandiderar till posten som sheriff. Bullock träffar Hearst som är intresserad av Almas förmögenhet. Bullock tror att Hearst vet om affären med Alma och vill dra sig ur valet, annars använder Hearst det emot honom.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 2 - I Am Not the Fine Man You Take Me For
  Drama, Västern, S3:A2

  Doc säger att Alma behöver opereras för att undvika missfall. Alma berättar sin sista önskan: att Sofia ärver hennes egendomar och att Bullock fortsätter vara förvaltare för dem. Hearst vill åt Almas anspråk och kräver hjälp från Al, som vägrar.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 3 - True Colors
  Drama, Västern, S3:A3

  Alma träffar Hearst som vill köpa ut henne. Hon vägrar. Hearst går till Tolliver för att konfrontera honom om det påstådda brevet från Wolcott som Tolliver hotade honom med. Hearst hävdar att han har ett eget brev som rentvår honom.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 4 - Full Faith and Credit
  Drama, Västern, S3:A4

  Alma öppnar den nya banken. Mr Ellsworth kommer med ett äpple till henne på första dagen där. Swearengen och Cy träffar Hearst, som antyder att han inte ska vara där hela tiden och som vill att Cy och Al ska se efter hans intressen.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 5 - A Two-Headed Beast
  Drama, Västern, S3:A5

  Hearst vill ha våld mellan Turner och Dority. Al skickar iväg Dority för att slåss. Dority och Turner rusar mot varandra, och en brutal kamp utbryter, som Al och Hearst bevittnar från sina utkiksposter.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 6 - A Rich Find
  Drama, Västern, S3:A6

  Hearst tillbringar natten i fängelset. I cellen intill finns en död man. Bullock dyker upp, och Hearst kräver att han blir utsläppt. När han blir det tar han den blodiga kniven från mannen i cellen bredvid och stirrar stint på sheriffen när han går.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 7 - Unauthorized Cinnamon
  Drama, Västern, S3:A7

  Rådet diskuterar Hearst. Utter föreslår att de ska skicka bort kvinnor och barn och sedan anfalla honom. Bullock har andra tankar: ett kondoleansbrev till den mördade mannens familj. Al beordrar att Merrick ska publicera brevet åt Hearst.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 8 - Leviathan Smiles
  Drama, Västern, S3:A8

  De två bröderna Wyatt och Morgan Earp anländer till Deadwood. Wyatt berättar för Bullock att han var polis i Dodge City och Wichita. Bullock klagar över brödernas ankomst och oroar sig för att publiceringen av kondoleansbrevet var ett misstag.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 9 - Amateur Night
  Drama, Västern, S3:A9

  Swearengen diskuterar de privatdetektiver som har anlitats av Hearst med Dority, Adams och Burns och om de har några alternativ till förstärkning. Lägret förbereder sig på amatörtalangen, där folk ska visa sina färdigheter.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 10 - A Constant Throb
  Drama, Västern, S3:A10

  När Alma stiger in på banken avfyras ett skott åt hennes håll. Swearengen och Utter för henne snabbt i säkerhet. Barret ger ett meddelande från Hearst till Al. Al vänder sig mot Barret och sparkar och slår honom som hämnd.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 11 - The Catbird Seat
  Drama, Västern, S3:A11

  Hearst får ett till dödsfall på sitt samvete. Al berättar om Almas val när det gäller Hearst: Hon ska hyra män för att försvara huset men sedan lämna lägret så att de inte behöver försvara henne. Vill hon stanna i lägret, får hon sälja till Hearst.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
 • Avsnitt 12 - Tell Him Something Pretty
  Drama, Västern, S3:A12

  Det är valdag i Deadwood. Hearst beordrar Farnum att leverera ett meddelande till Swearengen. Meddelandet kräver att Trixie ska dö. Alma förklarar för Sofia att de tvingas att sälja för att kunna stanna kvar i Deadwood.

  Comhem Play+
  HBO Max
  Paramount+
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer