vidare till tv.nu

Matlagning

Sveriges mästerkock VIP

Sverige

Några av Sveriges mest folkära kändisar tar med sig sin stora passion för matlagning in i ett hisnande äventyr i det mytomspunna Mästerkocksköket, där vår jury självklart är på plats för att bedöma deras kulinariska kunskaper.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Matlagning, S1:A1

  Åtta folkkära kändisar med stor passion för matlagning gör för första gången entré i det mytomspunna mästerkocksköket. Efter att ha bekantat sig med juryn blir det dags för tävling där uppgiften är en personlig signaturrätt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Matlagning, S1:A2

  Alla kändisar är kvar i tävlingen efter förra veckans mjukstart, men nu drar allvaret igång på riktigt. I den första utmaningen ska det lagas pasta och i den andra står kyckling på menyn. Den som inte lyckas övertyga blir först att lämna tävlingen.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Matlagning, S1:A3

  Den första tävlingen blir en nostalgitripp när kändisarna ska laga en favoriträtt från sin barndom. För de som lyckas sämst väntar en utmaning där de ska återskapa vinnarrätten från Sveriges Yngsta Mästerkock 2021.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Matlagning, S1:A4

  Det har blivit dags för lagtävling där två rätter från det franska köket ska lagas. De som lyckas bäst får pusta ut på balkongen medans det andra laget tvingas tävla mot varandra i en het utmaning där en rätt med chili ska presenteras för juryn.

 • Avsnitt 5
  Matlagning, S1:A5

  Att laga mat med stram budget är en tuff utmaning, och det är det som tävlingen handlar om. Kreativiteten flödar och juryn får prova på några riktiga höjdare, och den kock som lyckas bäst får en fördel i nästa utmaning.

 • Avsnitt 6
  Matlagning, S1:A6

  Under en lagstafett ska en läcker brunch med tre riktiga klassiker lagas. Kockarna jobbar i 10 minuters intervaller, så tydlighet och kommunikation är avgörande för resultatet. I nästa prövning beställer juryn falafel med valfritt tillbehör.

 • Avsnitt 7
  Matlagning, S1:A7

  Det blir en känslosam start på semifinalen när kändisarna får en videohälsning, där nära och kära önskar en favoriträtt som sen blir kvällens första uppgift. Därefter ska deltagarna återskapa en rätt på piggvar som Leif och Marcus lagat.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer