vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Sveriges mästerkock VIP

...

Sverige
Matlagning
0
0

Några av Sveriges mest folkära kändisar tar med sig sin stora passion för matlagning in i ett hisnande äventyr i det mytomspunna Mästerkocksköket, där vår jury självklart är på plats för att bedöma deras kulinariska kunskaper.
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Lättsmält underhållning för alla matfantaster där ute!

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Matlagning, S2:A1

  I första utmaningen tävlar deltagarna två och två. Det gäller att vara både fingerfärdig och snabb då det laget som först fixar 5 kilo perfekta pommes frites vinner. Efter en svettig kamp ska kändisarna laga en paradrätt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Matlagning, S2:A2

  Nu gäller det för våra kändisar att hålla kockknivarna i styr då tävlingen drar igång på allvar. Pizza står på menyn i första utmaningen och juryn har skyhöga förväntningar. För de som lyckas sämst väntar en ny chans och då handlar det om torskfilé.

 • Avsnitt 3
  Matlagning, S2:A3

  En resa bakåt i tiden väntar för kändisarna då första uppgiften är att laga en rätt som betytt mycket under barndomen. Sedan blir det finbesök av regerande kändis-mästerkocken Eric Gadd som har med sig tre favoritråvaror och en tuff utmaning.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy