vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Deg

...

Sverige
Drama
0
0

Malou Sanders perfekta liv är på väg mot fullständig katastrof. Hennes inredningsbutik har gått i konkurs och kronofogden jagar henne. Men när allt ser som mörkast ut inträffar ett mirakel. Hon hittar en nedgrävd väska med 47 miljoner kronor i kontanter. Men pengarna kommer från ett rån, och det är fler som letar efter dem.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • Det blir ett stressigt flängande efter kontanter som pumpar upp adrenalinet till stratosfäriska nivåer...

 • Det finns mycket att uppskatta i Levan Akins stulna pengar-härva ”Deg”.

 • Väljäst, välspelat och väldigt underhållande spänningsserie...

 • ...så länge vi bjuds på riktigt gott skådespel, snyggt foto och stämningsfull musik — så spelar det kanske inte så stor roll exakt hur karaktärerna hamnar på precis rätt ställe vid rätt tillfälle.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  Malou Sanders perfekta liv är på väg mot fullständig katastrof. Hennes inredningsbutik har gått i konkurs och kronofogden jagar henne. Men när allt ser som mörkast ut inträffar ett mirakel.

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Malou använder Lidingö Bageri för att tvätta pengarna. Då dyker en gammal vän upp och börjar ställa obekväma frågor. Lianas ex, rånaren Steffe, försöker få kontakt från fängelset, men vad har han egentligen för avsikter? Samtidigt försöker Steffes pappa, den tungt kriminella Kangas, spåra upp det...

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Malou befinner sig i en pressad situation och ber sin gamle vän Joakim om hjälp. Kangas börjar ana att Steffe planerar något. Liana får ett oväntat besök av en närstående som vänder upp och ner på hennes vardag. Alla ställs de inför frågan: Är blod verkligen tjockare än vatten?

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  Malou är livrädd och Liana är arg över Steffes svek. Frågetecknen kring vad som hände under det dramatiska rånet rätas ut. Svek, dubbelspel och ond bråd död kommer i dager. Kangas försöker få tag på Steffe innan Gubben och hans organisation gör det, men Steffe har sin egen agenda.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Kangas kämpar med sin sviktande hälsa samtidigt som Gubben sätter press på honom. Steffe har en ledtråd att följa upp. Den leder rakt in i Malous krets. Kaoset i Malous privatliv ökar samtidigt som Liana försöker hantera följderna av Steffes handlingar. När en hemlighet avslöjas ställs allt på si...

  SVT Play
 • Avsnitt 6 - Gryn
  Drama, S1:A6

  Malou Sanders liv är på väg mot fullständig katastrof. Men när allt ser som mörkast ut inträffar ett mirakel. Hon hittar en nedgrävd väska med 47 miljoner kronor i kontanter. Men pengarna kommer från ett rån, och det är fler som letar efter dem.

 • Avsnitt 7 - Avsnitt 7
  Drama, S1:A7

  Lianas misstankar är väckta. Hugo försöker hantera vetskapen om vad som döljer sig i badtunnan, och följderna efter festen. Malous relationer blir allt trassligare, samtidigt som hotet mot bageriet trappas upp. Snaran dras sakta åt kring Kangas som försöker återhämta sig. Vågar han be om hjälp me...

 • Avsnitt 8 - Avsnitt 8
  Drama, S1:A8

  Malou och Liana har en plan, men kommer den att gå i lås? Samtidigt börjar konsekvenserna av deras val att hinna ikapp dem. Detsamma gäller Kangas som blir allt mer desperat och farlig i sitt sökande efter pengarna som kan köpa honom en väg ut. Klockan tickar.

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy