vidare till tv.nu
Hur snabb är du i tanken? Testa vårtsektionspartner

Matlagning, Underhållning

Den gröne slaktaren

2020 • Sverige

Anne Lundberg och Paul Svensson reser på en fartfylld matresa i Skåne på jakt efter de okända gröna råvarorna. Längs vägen utmanas Paul av Sveriges bästa kockar på deras egna favoriträtter.
Från kritikerna
  • Ett matprogram med enbart grönt innehåll tillhör inte vanligheterna. Inspirerande tittning!

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Hamburgare
  Matlagning, Underhållning, S1:A1

  Anne Lundberg och Paul Svensson söker efter smaken av rök och eld för att hitta en ny oupptäckt grön variant av hamburgare. Men det kommer inte att bli lätt, den hemlige kocken är känd över hela världen för sina barbecue Texas-burgare.

 • Avsnitt 2 - Smörgåstårta
  Matlagning, Underhållning, S1:A2

  Anne Lundberg och Paul Svensson söker efter den glömda svenska mattraditionen och en rätt med lite skamfilat rykte - smörgåstårtan. Som om det inte vore svårt nog är det första gången Paul lagar denna svenska udda tårta.

 • Avsnitt 3 - Pizza
  Matlagning, Underhållning, S1:A3

  Det blir en jakt efter Italiens smaker då Paul Svensson står öga mot öga med Skandinaviens första certifierade bagare av napolitansk pizza. Står Paul pall för 500 grader?

 • Avsnitt 4 - Taco
  Matlagning, Underhållning, S1:A4

  Nu får Anne och Paul uppgiften att hitta en grön variant till svenskarnas favoriträtt - taco. Den hemliga kocken har ägnat hela sitt liv åt det mexikanska köket i jakt på perfektion av hetta och smaker. Blir det fredagsmys för Paul?

 • Avsnitt 5 - Kebab
  Matlagning, Underhållning, S1:A5

  Anne och Paul får uppgiften att hitta den nya sortens gröna kebab. För den hemlige kocken är målet tydligt - här är det inte sjaskig bakfyllemat som gäller, utan lyxkebab i ren perfektion. Är detta Pauls svåraste motståndare hittills?

 • Avsnitt 6 - Sushi
  Matlagning, Underhållning, S1:A6

  Anne och Paul söker efter den nya gröna sushin. Går det att hitta unika smaker från det skånska havet som ger smaker av Asien? Pauls insats blir större än någonsin då han får veta att den hemlige kocken är före detta världsmästare - i att laga sushi.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer