vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Se trailer

Förförd av sekten
Seduced: Inside the NXIVM Cult

...

USA
DokumentärKriminalare
0
0

Om den amerikanska sexkulten NXIVM. Här blickar 28-åriga India Oxenberg tillbaka på sin mörka tid i sektledaren Keith Ranieres hemliga slavgrupp DOS. Efter sju år i gruppen blir hon avprogrammerad och Keith Raniere åtalas för bland annat trafficking.
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Hooked
  Dokumentär, KriminalareSäsong 1, S1:A1

  28-åriga India Oxenberg, dotter till Dynastin-stjärnan Catherine Oxenberg, talar ut om sina sju mardrömsår som sexslav i sekten NXIVM. I detta avsnitt vittnar India och flera andra avhoppare om sektens förföriska rekryteringsmodell.

  Tele2 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Indoctrinated
  Dokumentär, KriminalareSäsong 1, S1:A2

  India blir alltmer hjärntvättad, samtidigt som skådespelaren Allison Mack bearbetar India i jakt på känslig information som vid behov kan användas emot henne. India går rakt i fällan och värvas snart till sektledaren Keith Ranieres hemliga slavgrupp.

  Tele2 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Enslaved
  Dokumentär, KriminalareSäsong 1, S1:A3

  India är nu en del av sexslavgruppen DOS och isoleras helt från sin familj. I en förort utanför Albany, New York, utsätts India för en mängd psykiska och fysiska övergrepp. Bland annat blir hon brännmärkt utan bedövning och tvingad till svält.

  Tele2 Play
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Exposed
  Dokumentär, KriminalareSäsong 1, S1:A4

  Catherine Oxenberg kämpar desperat för att rädda sin dotter från sektens klor. India avprogrammeras så småningom och när Keith Raniere slutligen åtalas för en mängd olika brott bidrar India med värdefulla bevis för att få honom fälld.

  Tele2 Play
  C More
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy