De fyra göteborgarna Inga-Lill, Mårten, Kristin och Jerry ska bjuda varandra på middag. Först ut är Inga-Lill och hon serverar gästerna räkor, ungstekt lax med morötter och chokladmousse med lingon.
Värd i dag är Mårten och hans meny består av trattkantarellsoppa, enrisrökt regnbåglax med rostade rotfrukter och glace au four.
Kristin är dagens värd och hon bjuder på räkcocktail, flygande Jakob och varma jordgubbar med mandelmassa.
Sist ut av göteborgarna är Jerry och hans meny består av kräftsoppa, grisracks med rostade rotfrukter och champagnesorbet. Det är också dags att avslöja vem som kammar hem de 15 000 kronorna.
Skövde är veckans ort och här bor Dan, Staffan, Sophie och Angelika som ska turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Dan och han serverar gästerna tomatsoppa, kyckling med melonsallad och bröllopstårta.
Staffan är dagens värd. Hans meny består av trattkantarellsoppa, laxfilé med örtpotatisbollar samt blåbär- och lavendelparfait.
Sophie står för dagens middag. Hon bjuder på laxceviche, bison med amaronepotatis och till efterrätt blåbärsglass.
Sist ut i Skövde är Angelika och hon serverar gästerna havskräftor, lammkotletter och en dessert med bland annat frukt. Det är också dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.
Malin, Andreas, Roine och Agnes är fyra Linköpingsbor som ska turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Malin som bjuder på omelett med kantareller, älggryta och mangoglass.
Andreas står för dagens middag. Hans meny består av ostbröd till förrätt, en brasiliansk specialitet till varmrätt och cheesecake till dessert.
Roine är dagens värd. Han serverar gästerna råraka, hjortfilé och en fransk äppelkaka.
Sist ut av Linköpingsborna är Agnes. Hon bjuder gästerna på gorgonzolabakade fikon, fisk- och skaldjursterrin och choklad till dessert. Det är också dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.
Fyra stockholmare ska turas om att bjuda varandra på middag och först ut är Jesper. Han bjuder gästerna, Karina, Carolin och Bengt på råbiff, anka och kräm till efterätt.
Karina är dagens värd. Till varmrätt serverar hon fisk- och skaldjursgryta och till dessert mandeltartlett.
Carolin står för dagens middag och hon bjuder gästerna på torsk, flat iron steak och rabarberkompott.
Sista stockholmaren att bjuda på middag är Bengt. Han serverar gästerna varmrökt abborre, älgbiffrulle och blåbärsglass. Det är också dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.
Turen har kommit till fyra Umeåbor att arrangera middagar för varandra och först ut är pensionären Ingrid. Hon bjuder gästerna på soppa med ostpastej, helstekt älgfilé och åkerbärsparfait.
Roine är dagens värd. Hans meny består av sparrissoppa, barbeque och marängtårta.
För dagens middag ansvarar Anki. Hon bjuder sina gäster på avocadosoppa, älggryta och chokladcheescake.
George är sist ut att bjuda på middag. Han serverar gästerna smörstekt röding, springbock som är en liten sydafrikansk antilop och en chokladmousse. Det är också dags att avslöja vem som kammar hem de 15 000 kronorna.
Fyra Malmöbor ska turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Andreas och hans meny består av svampsoppa, kålpudding och en dessert på äpplen.
Anders står för dagens middag. Han serverar sina gäster palt, parmesanpanerad gös och en äppelkompott.
Anna är dagens värd. Hon bjuder på tomatsallad, musslor och den belgiska desserten dame blanche.
Fyra Örnsköldsviksbor ska turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Fredrik och han serverar gästerna en smörgås med skagenröra och lax, helstekt hjortfilé med potatis- och jordärtskocksmos och en chokladfondant.
Dagens värd är Gun-Marie och hon serverar sina gäster skaldjur, kokt oxfilé med getostpaj och avokadosorbet.
Johan står för dagens middag. Hans meny består av kantarellsoppa, rosépepparfilé med klyftpotatis och halloncheesecake.
Karina är sist ut att bjuda på middag och hennes meny bjuder på den ena överraskningen efter den andra. Det är också dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.
Fyra ungdomar i Stockholm ska turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Konstantin som bjuder på champinjon- och schalottenlöksoppa, älgstek och stekta bananer med vaniljglass.
Nittonåriga Anna är dagens värd och hon bjuder bland annat på havskräftsoppa, renfilé med murkelsås och hjortronparfait.
Albin står för dagens middag. Han bjuder på schalottenlök- och jordärtskockssoppa, lammracks och pot de crème au chocolat.
Sist ut av ungdomarna att bjuda på middag är Elin och hon serverar bland annat råraka, rådjursstek med potatisgratäng och en fruktsallad. Det är också dags att avslöja vem av de fyra stockholmarna som kammar hem de 15 000 kronorna.
Fyra Södertäljebor ska bjuda varandra på middag och först ut är Mats. Han serverar gästerna Lina, Magnus och Nina bland annat breasola, rödingfilé med parmesansparris och en citron- och halloncoupe.
Lina är dagens värd och hon bjuder på råraka, hjortytterfilé med potatispuré och som avslutning på måltiden blir det saffransparfait.
Magnus är dagens middagsvärd och han bjuder på laxmussla, stekt bergtungafilé och apelsin- och kiwistjärnor.
Nina är sist ut av Södertäljeborna att bjuda på middag. Hennes meny består av bland annat adobo med smörstekta grönsaker och en vaniljbakelse. Det är också dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.
Fyra stockholmare turas om att bjuda varandra på middag och först ut är Malin. Hon serverar gästerna rödbetssoppa, pasta med gremolata, musslor och räkor och till dessert blir det en banancheesecake.
Fredrik står för dagens middag och han bjuder på basilikaterrin, rosmarinmarinerad lammfilé med ugnsbakad aubergine och till efterrätt blir den chokladpastej med hallonmarmelad.
Madeleine bjuder på dagens middag och gästerna severas en morotssoppa, stekt ankbröst med chokladsås och ugnsstekta äpplen.
Sist ut av de fyra stockholmarna är scenografen Roland som bland annat bjuder på glaserade morötter och oxsvanssoppa. Efter middagen är det dags att avslöja vem av de fyra stockholmarna som kammar hem priset på 15 000 kronor.
I Karlshamn bor Ann, Mikael, Thine och Alice som ska turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Ann och hennes meny består bland annat av het kräftsoppa, viltkryddad fläskfilé och till efterätt blir det vaniljglass med bär och tjinuskisås.
Den andre Karlshamnsbon att bjuda på middag är Mikael som bland annat serverar filé mignon black and white.
Thine är den tredje Karlshamnsbon att ställa till med middagsbjudning. Hon bjuder bland annat på snittar med varmrökt lax, en pastasås med korv samt toscagratinerade persikor.
Sista ut av de fyra Karlshamnsbona är Rolf och han bjuder på krabbterrin, ostfyllda kycklinglår och citrontarte. Efter måltiden är det dags att avslöja vem av de fyra värdarna som kammar hem de 15 000 kronorna.
Fyra Stockholmare turas om att bjuda varandra på middag. Först ut är Andrea och hon bjuder på skaldjursbakelse, kalvfilé och cocosglass.
Mikael står för dagens middag. Hans meny består av pasta med hjärtmusslor, lammbog med mint- och kaprissås och cupcakes.
Turen har kommit till Cecilia att bjuda på middag. Hon serverar gästerna en toast till förrätt, gäddfärsqueneller till varmrätt och key lime-paj till efterrätt.
Jan står för veckans sista bjudning och han serverar bland annat gubbröra, planka á la falu och hjortronparfait. Efter måltiden avslöjas det vem av de fyra som vinner de 15 000 kronorna.
De fyra faluborna Sara, Britt-Marie, Adam och Hans ska bjuda varandra på middag. Först ut är Sara som bjuder på viltröra, rådjurssadel och vaniljpannacotta.
Britt-Marie står för dagens middag och hon bjuder bland annat på parmesanfriterad pilgrimsmussla, hjortfilé och Crème brûlée med Baileys.
Adam står för dagens middag. Han bjuder bland annat på halstrad ankleverbrioche, wagyfilé och ostar från Lunaåsen.
Finalen avgörs hemma hos Hans som bjuder på gäddfärspaté, hängmörad biff och lingon- och marängtarte. Efter middagen är det dags att avslöja vem som vinner de 15 000 kronorna.