vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Love You Like a Sister
  Drama, Kriminalare, S1:A1

  Småstadsbon Jackie arbetar med fisketillsyn i vackra Cape Cod, men lever främst för nätterna då hennes konstanta jakt på kvinnor, sprit och kokain tar vid. Allt förändras när Jackie en dag upptäcker ett lik på stranden.

  Viaplay
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Severely Weatherbeaten
  Drama, Kriminalare, S1:A2

  Jackie har inte rört alkohol på en vecka när hon får syn på ett fotografi med koppling till Sherry. Jackie lämnar rehabcentret i hopp om att kunna lösa mordet.

  Viaplay
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Rebellion Dogs
  Drama, Kriminalare, S1:A3

  Jackie återvänder till rehab, men endast av den enkla anledningen att hon behöver mer information om Krista. Ray byter metod när hans utredning om Osito når en återvändsgränd och Junior tar det första steget mot att bli en riktigt soldat.

  Viaplay
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - B.F.O.
  Drama, Kriminalare, S1:A4

  Den hårt festande småstadsbon Jackie går in i rollen som privatutredare när hon en dag hittar ett lik på stranden.

  Viaplay
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - The Best You'll Feel All Day
  Drama, Kriminalare, S1:A5

  Jackie vaknar bakfull och inser att hon är tillbaka i alkoholens våld. Frankie får veta att Krista kan ha blivit vittne till Sherrys mord och Osito prövar Juniors lojalitet under ett nytt uppdrag.

  Viaplay
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 6 - The White Whale
  Drama, Kriminalare, S1:A6

  Jackie besöker både Renee och Frankie i hopp om ny information gällande Sherrys mord, men fallet leder inte i den riktning hon hade hoppats. Ray tar in Osito på förhör och anar ett genombrott när han tar del av ett fotografi från morddagen.

  Viaplay
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Everybody's Got a Cousin in Miami
  Drama, Kriminalare, S1:A7

  Jackie får sina misstankar bekräftade. Hennes vän är inblandad i Sherrys mord och Jackie inser att hon måste samarbeta med Ray om hon ska kunna hitta Junior innan han råkar illa ut. Samtidigt brottas Renee med tvivel om sina känslor för Ray.

  Viaplay
  C More
 • Se trailer
  Avsnitt 8 - #Blessed
  Drama, Kriminalare, S1:A8

  Jackie och Ray gör sitt bästa för att gå vidare efter ett deppigt nederlag, men inser snart att deras fall kanske inte är avslutat trots allt.

  Viaplay
  C More

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer