vidare till tv.nu

Dokumentär, Matlagning

Kitchen Hero: HomeCooked

2013

Kocken Donal Skehan visar att man inte behöver ha någon formell utbildning för att laga god mat.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Matlagning, S3:A2

  Donal reser till Irlands sydkust och besöker matfestivalen i Waterford, där han bland annat lagar fish and chips med ölfrityr. Därefter bjuds på potatiskakor och glassbomber med chokladsmak.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Matlagning, S3:A3

  Donal reser till Limerick och besöker den stämningsfulla matfestivalen Riverfest. Han grillar nötkött och serverar den med sallad som innehåller mynta, rostat ris och jordnötter.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Matlagning, S3:A5

  Donal besöker dansfestivalen i Kerry, där han lagar jerkmarinerad kyckling som serveras med sallad, mangosalsa, dressing och pavlovatårta.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Matlagning, S3:A6

  Donal besöker Dublins Docklands Festival och inspireras av olika länder. Han steker miniburgare med blåmögelost, lagar pad thai och bakar paj med kola och saltade jordnötter.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Matlagning, S3:A7

  Donal visar hur enkelt det kan vara att skaffa sig en hemlagad diet. Han besöker en irländsk ostfestival och är domare i en tävling där deltagarna bakar grovt bröd.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Matlagning, S3:A9

  Donal besöker Dublin Horse Show, ett av landets största sportevenemang. Han lagar kyckling med margarita, skaldjurssoppa med tomat och en tigerkaka med kaffesmak.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Matlagning, S3:A10

  Donal besöker fyrtornet Hook Lighthouse, världens äldsta verksamma byggnad i sitt slag. Han flyr undan vädret och bjuder besökarna på chorizogryta med kyckling och bönor.

 • Avsnitt 11
  Dokumentär, Matlagning, S3:A11

  Donal reser till Dublin Zoo, ett av landets mest populära attraktioner sedan 1831. Det är dags att mata besökarnas favorit och kocken förser både besökare och djur med mat.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer