vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Louie

8.5 IMDb2010

Löst baserad på komikern Louis C.Ks liv som framgångsrik stå-uppare och nybliven singelpappa.

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1
  Sitcom, S5:A1

  Louie ska på knytkalas för föräldrarna i Lilys klass, men hamnar på fel fest. När han till slut hittar rätt träffar han en kvinna som väntar barn åt det lesbiska värdparet.

 • Avsnitt 2
  Sitcom, S5:A2

  Ett brådskande ärende gör att Louie måste avbryta sin tur till mataffären. Louie bestämmer sig för att vara ärlig med en amatörkomiker.

 • Avsnitt 3
  Sitcom, S5:A3

  Louie tillbringar kvällen tillsammans med en polis som tidigare var förlovad med hans syster.

 • Avsnitt 4
  Sitcom, S5:A4

  Louie blir slagen på gatan av en kvinna och Pamela försöker hjälpa honom att dölja skadorna så att han kan ställa sig på scenen.

 • Avsnitt 5
  Sitcom, S5:A5

  Louie plågas av hemska mardrömmar samtidigt som han oroar sig över Janes konstiga medicinska åkommor.

 • Avsnitt 6
  Sitcom, S5:A6

  Louie blir upprörd när han ser att Lily skickar textmeddelanden under en föreställning på Broadway. När han är värd för Janes födelsedagskalas blir han avbruten av två oväntade telefonsamtal.

 • Avsnitt 7
  Sitcom, S5:A7

  Louie ger sig ut på turné men retar upp sig på att föraren pratar för mycket och att hotellet är för dåligt. På flygplatsen i Atlanta tappar han bort sitt handbagage när han hjälper ett barn som är vilse.

 • Avsnitt 8
  Sitcom, S5:A8

  Louie reser vidare till Oklahoma City där han tvingas dela lägenhet med en annan komiker, Kenny, som gör narr av Louie under sitt framträdande.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer