vidare till tv.nu
ANNONS
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

Drama

Made in Oslo

Norge

Elin driver en fertilitetsklinik och hjälper andra att få det hon själv vill ha: ett barn. Efter flera försök med IVF kommer hon nu riskera både sin familj och sin karriär för en chans till att bli mamma.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - With or Without You
  Drama, S1:A1

  År av IVF-försök gjorde nästan slut på Elin och Bjørn. Men Elin har svårt att ge upp sin dröm om att bli mamma. Och som chef för sin egen fertilitetsklinik har hon gott om möjligheter.

  Viaplay
 • Avsnitt 2 - Hold Your Peace
  Drama, S1:A2

  Elin och Bjørn gifter sig för att det ser bättre ut för adoptionsansökan. Under tiden behöver Elin hjälp av en läkare för att slutföra IVF-cykeln, och den enda hon kan vända sig till är sin före detta man.

  Viaplay
 • Avsnitt 3 - Prima Ballerina
  Drama, S1:A3

  Elins dubbelliv blir alltmer krävande. Gamla mönster gör Bjørn misstänksam, och när Elin sviker Stella upptäcker Bjørn att hon har ljugit. Han ställer Elin inför ett ultimatum.

  Viaplay
 • Avsnitt 4 - Home Cooking
  Drama, S1:A4

  Adoptionsprocessen har kollapsat och Bjørn har flyttat ut. Elin har inte mycket att förlora och bestämmer sig för att prova äggdonation från sin vän Maiken. Hon har dock slut på Bjørns spermier.

  Viaplay
 • Avsnitt 5 - What Did I Miss?
  Drama, S1:A5

  Bjørn och Elin vill börja om på nytt och läka såren inom familjen. Men efter allt vansinne vill Stella nu bara bo hos sin mamma. Bjørn saknar henne och gör allt för att vinna tillbaka henne.

  Viaplay
 • Avsnitt 6 - Who's the Expert?
  Drama, S1:A6

  Bjørn är livrädd för sin dotter. Medan de desperat söker efter lösningar för att hjälpa Stella börjar han försumma Elin känslomässigt, tills han inser att han behöver hennes professionella expertis.

  Viaplay
 • Avsnitt 7 - ¡Finito, Señor!
  Drama, S1:A7

  Bjørn och Renate åker till Spanien för att göra Renate gravid. Elin kan inte hjälpa dem. Men snart misslyckas den ena planen efter den andra, och Bjørn inser att Elin är deras sista utväg.

  Viaplay
 • Avsnitt 8 - Säsongsavslutning - All Hands on Deck
  Drama, S1:A8

  Planen är lika absurd som den är olaglig. Barnet kan inte skapas någon annanstans än på Bien. Elin behöver CC:s hjälp. Men för att få CC att engagera sig i detta måste hon ge honom det han vill ha mest.

  Viaplay
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer