vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • ...won't make you laugh out loud, you'll realize that's not a requirement when the cast is so easy to watch.

Säsonger och avsnitt

 • Avsnitt 1 - New Kids on the Block
  Sitcom

  Haley är fast besluten att följa råden i sin bok om föräldraskap men Phil och Claire tycker att deras gamla metoder är bättre. Manny skall regissera Jay's hundsängsreklam.

  Disney+
 • Avsnitt 2 - Snapped
  Sitcom

  Claire försöker få ut alla ifrån huset så att de inte skall förstöra för en intervju. Jay bjuder in Manny till en vinprovning.

  Disney+
 • Avsnitt 3 - Perfect Pairs
  Sitcom

  Phil, Claire, Alex och Luke inser att bebisarna kan hjälpa dem med några saker på deras att göra-listor, så de erbjuder Haley en ledig dag.

  Disney+
 • Avsnitt 4 - Pool Party
  Sitcom

  Mitch och Cam hjälper Lily att övervinna hennes fruktan om att bära en baddräkt på en poolfest. Glorias nya praktikplats tar upp så mycket av hennes tid Jay börjar känna sig åsidosatt.

  Disney+
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - The Last Halloween
  Sitcom

  Phil är fast besluten att skrämma Claire på Halloween. Gloria känner sig självmedveten om sin ålder när någon korrekt antar att hon är Jays fru. Mitch och Cam går till en karneval efter att Lily beslutat sig för att gå på en Halloween-fest ensam.

  Disney+
 • Avsnitt 6 - A Game of Chicken
  Sitcom

  Gloria ser sin ensamma tid med tvillingarna som en möjlighet att döpa dem i smyg innan Haley och Dylan kommer hem.

  Disney+
 • Avsnitt 7 - The Last Thanksgiving
  Sitcom

  Cameron och Mitchells vänner antar felaktigt att de har gjort slut. Haley försöker laga Thanksgiving middag som ett tack för Claire och Phils hjälp med tvillingarna.

  Disney+
 • Avsnitt 8 - Tree's a Crowd
  Sitcom

  Familjen Dunphy spricker i sömmarna när Dylans hippiemamma flyttar in och Claires ensamma styvfar, Jerry, vill besöka dem. Jay och Gloria försöker hjälpa Manny att komma över sitt stora uppbrott med Sherry.

  Disney+
 • Avsnitt 9 - The Last Christmas
  Sitcom

  Mitchell misstänker att Cameron har ett dolt motiv för att hålla alla glada inför julmiddagen. Claire försöker undvika Jays erbjudande om att börja arbeta på hans företag. Luke måste ta itu med konsekvenserna av att kyssa Mannys ex-flickvän Sherri.

  Disney+
 • Avsnitt 10 - The Prescott
  Sitcom

  Alex företag ordnar en ny lyxig lägenhet till henne där ett antal högprofilerade hyresgäster blir hennes grannar. Phil är på uppdrag att granska restaurangens berömda hamburgare till sin matblogg.

  Disney+
 • Avsnitt 11 - Legacy
  Sitcom

  Phil besöker sin pappa efter att ha hört några oroande nyheter. Jay ger Claire och Mitch flera ting från barndomen som får dem att tänka på sin första familjesemester.

  Disney+
 • Avsnitt 12 - Dead on a Rival
  Sitcom

  Mitchell lär sig en värdefull läxa när den tidigare husägaren oväntat dyker upp. Kenneth kommer på besök med en stor överraskning, och Mannys pappa har stora planer för sin son.

  Disney+
 • Avsnitt 13 - Paris
  Sitcom

  Familjerna åker till kärlekens stad, där Jay kan få en utmärkelse för sitt arbete, och Cam får äntligen en chans att agera som Fizbo på Paris gator.

  Disney+
 • Avsnitt 14 - Spuds
  Sitcom

  Phil och Claire tar Haley och Dylan till middag för att försäkra dem om att de inte är dåliga föräldrar. Jay och Gloria ser på Joes skolpjäs.

  Disney+
 • Avsnitt 15 - Baby Steps
  Sitcom

  Claire landar en intervju för sitt drömjobb men förhindras på väg till intervjun. Cam och Mitch diskuterar för- och nackdelarna med att adoptera ett till barn.

  Disney+
 • Avsnitt 16 - I'm Going to Miss This
  Sitcom

  Mitchell har svårt att släppa sitt förflutna. Haley, Luke och Alex bestämmer sig för att anordna en fest i när Claire och Phil reser bort.

  Disney+
 • Avsnitt 17 - The Finale
  Sitcom

  Phil och Claire bestämmer att ett av barnen måste flytta ut. Gloria blir allt mer framgångsrik på jobbet och inser att Jay och barnen inte verkar behöva henne lika mycket.

 • Avsnitt 18 - Finale Part 2
  Sitcom

  Familjen kämpar på med jobbiga avsked.

  Disney+
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy