vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama, Miniserie

Mrs Wilson

7.5 IMDbStorbritannien

Efter författaren och före detta underrättelseofficeren Alexander Wilsons plötsliga död och efter att hans förflutna kommer till ytan, tvingas hans fru Alison att utreda händelsen.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Mrs Wilson
  Drama, Miniserie, S1:A1

  När författaren och den tidigare agenten vid underrättelsetjänsten Alexander Wilson plötsligt dör, utreder hans fru Alison dödsfallet.

  Comhem Play+
 • Avsnitt 2
  Drama, Miniserie, S1:A2

  Alisons sökande efter svar leder henne på en svår resa där hon snart hamnar framför dörren till en motvillig medkonspiratör i hennes makes lögner.

  Comhem Play+
  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Drama, Miniserie, S1:A3

  När hon ställs inför motstridiga förklaringar av hennes makes förflutna och ett förvånande avslöjande om hans arbete ifrågasätter Alison allt hon trodde att hon visste.

  Comhem Play+
  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer