vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi, Sitcom

Now Apocalypse

6.3IMDb2019 • USA • Säsong 1, Avsnitt 6

Det är årets varmaste dag. Ulysses hjälper Carly med hennes nya webbserie, Sluts. Ford får veta hur Severine verkligen känner för honom. Carly och Jethro utforskar okänt territorium i sin relation.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - This Is the Beginning of the End
  Komedi, Sitcom, S1:A1

  Ulysses Zane har det motigt i kärlekslivet, tills han går på en dejt med Gabriel som inte är av denna världen. Hans bästa vän Carly kämpar för att bli skådespelare och jobbar som strippa på nätet vid sidan av.

 • Avsnitt 2 - Where Is My Mind?
  Komedi, Sitcom, S1:A2

  Ulysses gör research om utomjordiska konspirationer och blir ignorerad av Gabriel. Ford får ett genombrott som manusförfattare, och Carly tar skådespelarlektioner. Severine och Ford experimenterar med ett öppet förhållande.

 • Avsnitt 3 - The Rules of Attraction
  Komedi, Sitcom, S1:A3

  Severine återser sitt ex Mustafa. Den kände regissören Otto West övertygar Ford att göra en vågad fotosession. Uly tänker fortsatt på Gabriel. Carly får en privatlektion av sin lärare, Frank.

 • Avsnitt 4 - The Downward Spiral
  Komedi, Sitcom, S1:A4

  Ford grubblar över sitt förhållande med Severine och släpar med Ulysses till en mansgrupp. Carly intervjuar nya rumskompisar. Ulysses har ett överraskande möte på en av sina rundor som säkerhetsvakt.

 • Avsnitt 5 - Stranger Than Paradise
  Komedi, Sitcom, S1:A5

  Ford blir bjuden på en tjusig fest i Palm Springs och övertygar Severine, Ulysses och Carly att följa med. Ulysses träffar alien-experten Mitchell Kent på en boksignering. Carly möter konstnären Leif och blir frestad att vara otrogen mot Jethro.

 • Avsnitt 6 - She's Lost Control
  Komedi, Sitcom, S1:A6

  Det är årets varmaste dag. Ulysses hjälper Carly med hennes nya webbserie, Sluts. Ford får veta hur Severine verkligen känner för honom. Carly och Jethro utforskar okänt territorium i sin relation.

 • Avsnitt 7 - Anywhere Out of the World
  Komedi, Sitcom, S1:A7

  Ulysses träffar socialarbetaren Isaac och faller direkt för honom. Severine överraskar Ford genom att ta med honom på ett Eyes Wide Shut-party. Ford upptäcker att Ottos foton finns att se överallt. Carlys extrajobb på nätet tar en oväntad vändning.

 • Avsnitt 8 - Unknown Pleasures
  Komedi, Sitcom, S1:A8

  Carly tar med Jethro på BDSM-klubb. Severine vill att Ford uppfyller hennes sexdrömmar. Uly och Isaac har en fantastisk första dejt. Ford är tveksam till hans och Severines öppna förhållande.

 • Avsnitt 9 - Disappear Here
  Komedi, Sitcom, S1:A9

  Severine måste åka på jobbresa till Roswell på obestämd tid, till Fords förtvivlan. Uly och Isaac fördjupar sitt förhållande. Carly springer på Leif, konstnären hon flirtade med i Palm Springs. Jethro upptäcker sanningen om Carlys hobby.

 • Avsnitt 10 - Everything Is Gone Forever
  Komedi, Sitcom, S1:A10

  Ulys och Isaacs förhållande hotas av nya vetskaper. Carly bråkar med Jethro om sitt extrajobb. Ford vill ha klarhet i sitt förhållande med Severine och Uly har ett hemskt möte med mannen från sina mardrömmar.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer