vidare till tv.nu
Sigurd får inte ligga

Sigurd får inte ligga

Komedi

Sigurd är i sina bästa år - men ändå får han inte ligga. Det närmaste han kommer sex är när han hör kollektivkompisen Trym och hans partner genom väggen. Men nu är Sigurd less på att onanera och tar dejtandet i egna händer

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Komedi, S1:A1

  Sigurd har svårt att sova när han inser att det är sju år sedan han hade sex senast. När han tar kontakt med tjejen han låg med för att höra om det finns en chans att göra om det får han reda på att allt inte gick till som han minns det.

  Dplay
 • Avsnitt 2
  Komedi, S1:A2

  Sigurds lägenhetskompis Trym har flyttat ihop med flickvännen. Den nya rumskompisen, Tuva, föreslår att de ordnar en inflyttningsfest. Sigurd träffar en gammal fiende och råkar bjuda med honom på festen. Det blir naturligtvis ett jävla liv.

  Dplay
 • Avsnitt 3
  Komedi, S1:A3

  När hyran i kollektivet dubblas över natt tar Sigurd själv på sig ansvaret. För att inte behöva tappa ansiktet inför Tuva tänker Sigurd stå för ökningen ur egen ficka.

  Dplay
 • Avsnitt 4
  Komedi, S1:A4

  Sigurd blir medbjuden på poolparty hos Tuvas väninna i Holmenkollen. Där träffar han Robin, som är på pricken lik Sigurd. En enda sak skiljer dem åt – Robin är en riktig tjejmagnet. Sigurd studerar Robin för att lära sig hemligheten.

  Dplay
 • Avsnitt 5
  Komedi, S1:A5

  Sigurd och Mats är på återförening med sin gamla klass. Mats vill dra hem, men Sigurd anar möjligheten att få ligga med Ingeborg. Sigurd har bjudit in klassens idrottslärare Kim Eivind. Det är dock mycket han inte vet om sin gamle favoritlärare.

  Dplay
 • Avsnitt 6
  Komedi, S1:A6

  Sigurd börjar bli desperat, och bestämmer sig för att testa Tinder, utan stora förhoppningar. Som han väntat sig händer ingenting - tills han helt plötsligt får en matchning med en snygg tjej som vill träffas.

  Dplay
 • Avsnitt 7
  Komedi, S1:A7

  Mats är trött på Sigurds evinnerliga tjat om sex, och bestämmer sig för att sätta Sigurd i kontakt med en pluggkompis som extraknäcker som prostituerad. Sigurd försöker få tillbaka folkdräkten som blev stulen från Tuvas rum.

  Dplay
 • Avsnitt 8
  Komedi, S1:A8

  Sigurd och Mats hälsar på Trym och hans flickvän Lisa i Ås. När det framkommer att Lisa har flera partners tror Sigurd att det finns en chans att få ligga. Psykologen pressar Sigurd till medverkan vid lanseringen av podcasten.

  Dplay
 • Avsnitt 101
  Komedi, S1:A101

  Sigurd är i sina bästa år - men ändå får han inte ligga. Det närmaste han kommer sex är när han hör kollektivkompisen Trym och hans partner genom väggen. Men nu är Sigurd less på att onanera och tar dejtandet i egna händer. Premiär 3/5!

  Dplay