vidare till tv.nu

Komedi

Sigurd får inte ligga

Sigurd är i sina bästa år - men ändå får han inte ligga. Det närmaste han kommer sex är när han hör kollektivkompisen Trym och hans partner genom väggen. Men nu är Sigurd less på att onanera och tar dejtandet i egna händer

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Komedi, S2:A1

  Sigurd, Mats och Tuva ska på sommarfest och Mats är säker på att Sigurd kommer hitta någon att ligga med. När Sigurd möter Victoria gör han allt för att imponera på henne.

  Discovery+
 • Avsnitt 2
  Komedi, S2:A2

  Mats och Tuva frågar Sigurd om hans sexdebut och Sigurds förre rumskompis Trym ockuperar soffan. Tuvas 40-årige poet-pojkvän känner sig som hemma.

  Discovery+
 • Avsnitt 3
  Komedi, S2:A3

  Sigurd gör sin första arbetsdag på Spyshop och ska installera en övervakningskamera hos en ensam, äldre dam. Han får ett erbjudande han har svårt att tacka nej till, men är det rätt?

  Discovery+
 • Avsnitt 4
  Komedi, S2:A4

  Efter en uppskakande begravning besöker Sigurd sin pappa och får reda på att hans pojkrum är bortstädat. Några öl senare kommer gamla sanningar fram och Sigurd funderar på om han är precis som far sin?

  Discovery+
 • Avsnitt 5
  Komedi, S2:A5

  Sigurd har akuta behov av att känna sig nära någon, men Mats är i hemligt möte och Tuva kan bara fokusera på sin stormiga relation med poeten Anders.

  Discovery+
 • Avsnitt 6
  Komedi, S2:A6

  Sigurd, Mats och Tuva blir höga tillsammans och snart ser de sanningen i vitögat och möter en beväpnad soldat.

  Discovery+
 • Avsnitt 7
  Komedi, S2:A7

  Sigurd brottas med samvetet när han och Mats bestämmer sig för att delta i släppet - ett cyniskt spel där man drar ut på stan när uteställena stänger för att hitta en tjej som inte har någon att gå hem med.

  Discovery+
 • Avsnitt 8
  Komedi, S2:A8

  Sigurd ska på dejt med den frisinnade Victoria och är helt säker på att detta äntligen är dagen då han kommer att ha sex på riktigt.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer