vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Så mycket bättre

...

Sverige
RealityUnderhållning
0
0

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga. Det bjuds på såväl tårar som skratt samt välkända hits i nya spännande tappningar. Så mycket bättre hade premiär hösten 2010 och har sänts varje år sedan dess. Upplägget är enkelt: en grupp folkkära artister samlas på Gotland, där de under lättsamma former turas om att tolka varandras låtar. Musiken varvas med djupa samtal, återblickar från artisternas karriärer och mycket skratt kring middagsbordet. Under årens lopp har flera legendariska artister dykt upp. Några av guldkornen i Så mycket bättre är sådana som Lill-babs, Plura, Mikael Wiehe, Pugh Rogefeldt för att nämna några. Andra artister som deltagit är Albin Lee Meldau, Carola, Loreen och Laleh bland många andra. Under Så mycket bättre 2023 så fick vi se flera folkkära artister dyka upp som deltagare, däribland Eagle-Eye Cherry, Peg Parnevik och Lasse Holm. Programmet sänds på TV4 och TV4 Play klockan 20.00 på lördagskvällar. Vanligtvis med premiär i slutet av oktober
Mer reality? Kolla här...sektionspartner

Säsonger och avsnitt

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy