vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Spelskandalen

...

Sverige
Drama
0
0

Spel- och sportfantasten Bosse från Piteå ger sig tillsammans med sina vänner in i en galen jakt på de stora pengarna på travbanor, hockeyrinkar och fotbollsplaner. Bosse sveps med i en värld av spänning, stora risker, skumma bookmakers och komplicerade förhållanden. Snart jagas han av media, Tipstjänst och åklagare. Spelskandalen är inspirerad av verkliga händelser och personer i den härva som skakade om sport-Sverige i början av 90-talet.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
 • En av SVT:s mer intressanta serier senaste åren. Verklighetsbaserat. Spännande. Sevärt.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Avsnitt 1
  Drama, S1:A1

  Pite-grabben Bosse följer med sin pappa till Boden-travet och blir tidigt skicklig på spel och betting. En dag bestämmer han sig för att åka till Stockholm med bästa polaren Josh för att bli professionell spelare. De ger sig in i jakten på de stora pengarna, livrädda för att tvingas återvända til...

  SVT Play
 • Avsnitt 2 - Avsnitt 2
  Drama, S1:A2

  Spel- och sportfantasten Bosse ger sig tillsammans med sina vänner in i en jakt på de stora pengarna på travbanor, hockeyrinkar och fotbollsplaner. Bosse sveps med i en värld av stora risker, och snart jagas han av media, Tipstjänst och åklagare.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Avsnitt 3
  Drama, S1:A3

  Bosse, Josh och Lars-Erik har sex dagar på sig att skaffa fram de pengar som de lånat från Tipstjänst. Annars spricker bubblan. Nu måste de själva rigga en läggmatch. Therese på Tipstjänst kontaktar Bosses pappa Gunnar om de försenade inbetalningarna. Har han märkt att någon spelar extra mycket p...

  SVT Play
 • Avsnitt 4
  Drama, S1:A4

  En osannolik spelchans dyker upp för Bosse, Josh och Lars-Erik. Tre matcher med laget Frölunda i samma omgång. Men Bosse vill veta om spelarna i laget tänker lägga sig. Ett farligt spel dras igång där snacket går och insatserna blir hisnande. Mitt i turbulensen planerar Bosse och Ylva för bröllop.

 • Avsnitt 5
  Drama, S1:A5

  Skandalen är ett faktum när Expressen avslöjar att en spelmaffia lurat Tipstjänst. Men varken Tipstjänst eller sport-Sverige vill kännas vid att matcher har fixats. Med hjälp av Therese har Expressens journalist fått upp vittringen på Bosse. Och fler mörka moln börjar torna upp sig på Bosses himmel.

 • Avsnitt 6
  Drama, S1:A6

  Det drar ihop sig till förtalsrättegång mot Expressens chefredaktör. Bosse är kallad som vittne och både Expressen och åklagaren vill försäkra sig om att de har Bosse på sin sida. Hur ska han klara sig igenom rättegången utan att själv åka dit? Samtidigt upplever Bosse en dramatisk förändring i s...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy