vidare till tv.nu

Konst, Reality

Tattoo Fixers on Holiday

2018 • Storbritannien • Säsong 1, Avsnitt 3

Pop-up butiken hjälper Stuart, vars fylleupptåg lett till en lite snaskig tattuering, Cher som råkat göra ett misstag på höften och Alex som har lite otuffa boxningstattueringar.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Konst, Reality, S1:A1

  Ian behöver Sketchs hjälp att täcka över hans tattureringsmisstad från Magaluf och Alice hjälper Aston med hans fula Ibiza-solnedgång. Jay ger Callum en porträtt att minnas på hans sista semester innan han tar värvning.

 • Avsnitt 2
  Konst, Reality, S1:A2

  Jay tar sig an bästa vännerna Sam och Lauras lite fräcka streckgubbstattueringar och Sketch hjälper Aaron med ett grabbigt semestertattueringsmisstag.

 • Avsnitt 3
  Konst, Reality, S1:A3

  Pop-up butiken hjälper Stuart, vars fylleupptåg lett till en lite snaskig tattuering, Cher som råkat göra ett misstag på höften och Alex som har lite otuffa boxningstattueringar.

 • Avsnitt 4
  Konst, Reality, S1:A4

  Tattueringsfixarna tar sig an fler semesterfirares hemska inristningar som Adams oandständiga fjäril, bikinifantasten Shannons födelsemärke på rumpan och Hollys snuskiga fot.

 • Avsnitt 5
  Konst, Reality, S1:A5

  Tatureringssalongen får besök av bästa vännerna Sam och Ellie som vill ha matchande kroppsmålningar. Jay ger paraidrottaren Jess ett porträtt värdigt en mästare.

 • Avsnitt 6
  Konst, Reality, S1:A6

  Caroline besöker pop-up salongen för att fixa till ett misstag hon gjorde när hon var i Magaluf och som håller på att driva henne till vansinne. Kierons mindre genomtänkta rap-lyrik behöver definitivt en varningstext.

 • Avsnitt 7
  Konst, Reality, S1:A7

  Sean lägger sig under nålen och globetrottern Jack ger sin souvenir från Cancun ett mexikanskt farväl. Härliga Kat vill göra en semestertatuering.

 • Avsnitt 8
  Konst, Reality, S1:A8

  Jay ger Amy ett porträtt av hennes idol, Dan vinkar adjö till sin sombrerotatureing och Alice hjälper Shannon med sin ögontatuering.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer