vidare till tv.nu
Se trailer
Mer drama? Kolla här...sektionspartner

DramaMiniserie

The North Water - Iskallt helvete
The North Water

Storbritannien

Ett valfångstfartyg seglar till det arktiska området med den tidigare armékirurgen Patrick Sumner ombord. Den iskalla miljön och den grymme mördaren och besättningsmedlemmen Henry Drax gör resan till en kamp om liv och död.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Se människan
  Drama, Miniserie, S1:A1

  Året är 1859 när fiskefartyget Volunteer avseglar från Hull och sätter fören mot arktiska vatten. Ombord finns den tidgare armékirurgen Patrick Sumner och den våldsamme bjässen Henry Drax.

  SVT Play
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - En vandrare på jorden
  Drama, Miniserie, S1:A2

  Sumner räddas som genom ett mirakel. En ung besättningsmedlem söker hjälp för ett besvär, och det blir gräl om vad som kan ha orsakat det. När den första valen simmar inom synhåll tystas saken ner.

  SVT Play
 • Avsnitt 3 - Som en varg
  Drama, Miniserie, S1:A3

  Kaptenen går med på Sumners krav om att reda ut mordet, men det leder till en ny tragedi. Volunteer styr allt längre norrut. Snart är besättningen utlämnad åt isarna, varför?

  SVT Play
 • Avsnitt 4 - En djävul till man
  Drama, Miniserie, S1:A4

  Efter att fartyget har förlist är besättningen i knipa. Byteshandel med inuiterna kan rädda dem, men då måste de sätta allt på spel, kanske för mycket. Besten ser sin chans och griper den.

  SVT Play
 • Avsnitt 5 - Avsnitt 5
  Drama, Miniserie, S1:A5

  Efter en läkeperiod återvänder Sumner till Hull för att kräva in pengar från Baxter, pengar som ska hjälpa honom att starta ett nytt liv. Kommer Sumner att kunna fly sina demoner, och har han verkligen sett det sista av Drax?

  SVT Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer