vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Timbuktu

...

97 min
FrankrikeMauretanien
Drama
0
0

Timbuktu har tagits över av militanta islamister och allt är förbjudet. I utkanten lever Kidane och Satima, lyckligt förskonade från ockupanternas framfart. Men en olyckshändelse med tragiska följder förändrar deras öde för alltid.
Mer drama? Kolla här...sektionspartner
Titta nu
Direktlänk saknas då kanalen valt att inte vara kund hos tv.nu
SF Anytime
Hyr & köp
ANNONS
ANNONS
ANNONS
Från kritikerna
  • Det är Mauretaniens bidrag, men utspelas i afrikanska grannlandet Mali, där fundamentalistiska islamister tog över och införde sharialagar för några år sedan.

  • Det här så här det verkligen känns att leva under terror, tänker jag. De är inte Hollywoodfilmernas actionfyllda attacker och bombningar, utan mer detta hopplösa förlamande tillstånd som bara pågår i en långsamt kvävande vardag.

  • ...en sällsynt film i sin rörelse mellan drömsk skönhet, stilistisk renhet och stenhård politisk verklighet.

  • ...snart är ”Timbuktu” en helvetesport. Livet i en gammal ökenstad där felaktigt uppvikta byxor kan leda till stening är förvisso absurt. Och därför dödligt.

  • ...liknar inga våldets Hollywoodskildringar från krigen i Afghanistan och Irak, trots att Sissakos drama är lika grymt, lika upprörande.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy