vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Komedi

Udda veckor

Sverige

Nyseparerade Frida har stora planer på en lugn tillvaro med barnen efter skilsmässan från Jonas. Men singellivet kommer som en chock för Frida, Jonas går snabbt vidare - och inget blir som hon tänkt sig.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Udda veckor (1/7)
  Komedi, S1:A1

  Nyseparerade Frida börjar varannan-vecka-livet som singelmamma i ett nytt hem. Men allra först gör hon sig av med de sista resterna från äktenskapet med Jonas.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Dopet
  Komedi, S1:A2

  Frida får problem med att hantera efterskalvet från gårdagens äventyr, när hon samtidigt ska vara gudmor på ett dop. Där även Jonas är med.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - FF-fest
  Komedi, S1:A3

  Frida har en glädjande nyhet om Benjamin, men Jonas blir rasande över att Frida gått bakom hans rygg. Frida planerar hemmamys med barnen, men det visar sig att alla har andra planer. Särskilt Benjamin.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Bowling
  Komedi, S1:A4

  Frida går för långt under den årliga bowlingturneringen, men för Tobias spelar det ingen roll. Han tycker att hon är mer charmerande än någonsin.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Gråzon
  Komedi, S1:A5

  Frida smyger iväg på en dejt med Tobias, medan Jonas slår på stort och introducerar barnen för Camilla.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - Bad parenting
  Komedi, S1:A6

  Fridas föräldrar kommer på oväntat besök och Lottas amerikanska piller är det enda som kan lindra Fridas huvudvärk. Fridas irritation rinner över när pappa Odd bjuder in en ovälkommen gäst till Benjis stundande födelsedagsfirande.

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Mustaschfest
  Komedi, S1:A7

  Frida firar Benjamins 15-årsdag med att ordna en mustaschfest för honom, och hela storfamiljen samlas för första gången sedan skilsmässan.

  Discovery+
 • Avsnitt 101 - TRAILER: Udda veckor
  Komedi, S1:A101

  Nyseparerade Frida har stora planer på en lugn tillvaro med barnen efter skilsmässan från Jonas. Men singellivet kommer som en chock för Frida, Jonas går snabbt vidare – och inget blir som hon tänkt sig.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer