vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Världens lyxigaste semestrar
The World's Most Luxurious Holidays

...

Storbritannien
DokumentärResor
0
0

Vi får en inblick i världens mest exklusiva semesterdestinationer. Vi utforskar hotell, villor och öar som oftast bara besöks av miljonärer, kungligheter och superkändisar. Vad är det som gör dessa platser så unika?
Fler dokumentärer? Kolla här...sektionspartner

Streama Världens lyxigaste semestrar

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Resor, S1:A1

  Resan börjar på Mark Hotel, där Meghan Markle hade sin baby shower. Det bär sedan av till en miljonärsvilla på Algarvekusten som är idealisk för avkoppling. Slutligen blir det lyxsafari på Royal Malewane i Sydafrika.

  TV4 Play
 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Resor, S1:A2

  I det här avsnittet checkar vi in på ett av världens dyraste hotell i Marrakech. Det bär sedan vidare till Mexikos partymecka, Cabo. Resan avslutas med avkoppling i Italien, på ett spahotell där vistelsen kostar nästan 500 000 kr per natt.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Resor, S1:A3

  Vi doppar tårna i poolen på Harbour Island på Bahamas. Sedan bär det av mot Schweiz till ett alpint spahotell som ligger beläget vid Vierwaldstättersjön. Vi avslutar med att leva som kungligheter vid Versailles slott.

  TV4 Play
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy