vidare till tv.nu

Reality, Underhållning

Världens tuffaste jobb med Adam Alsing

7.7 IMDb2017 • Sverige

Adams värsta rädslor utmanas. Han träffar vardagshjältar som varje dag kavlar upp ärmarna för att göra livet lite enklare och trevligare för oss andra. Han testar allt från att vara tornkransförare och vithajsforskare till strutsuppfödare.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Reality, Underhållning, S2:A1

  Adam provar på att jobba som sjöräddare under en helikopterutryckning utanför västkusten, och 70 meter upp i luften måste han lyfta ton efter ton som tornkransförare. Han reser till Sydafrika där han studerar vithajen på bara centimeters avstånd.

 • Avsnitt 2
  Reality, Underhållning, S2:A2

  Adam jagar tjuvjägare i Krugerparken som spaningspilot i ett skrangligt propellerplan. Som piercare tvingas han sticka hål på människor. Han får knyckla ihop bilar på en skrot, och som ormfångare försöker han fånga världens farligaste giftormar.

 • Avsnitt 3
  Reality, Underhållning, S2:A3

  Adams värsta rädslor utmanas. Han träffar vardagshjältar som varje dag kavlar upp ärmarna för att göra livet lite enklare och trevligare för oss andra. Han testar allt från att vara tornkransförare och vithajsforskare till strutsuppfödare.

 • Avsnitt 4
  Reality, Underhållning, S2:A4

  Adam ska byta glödlampor på fasaden till världens högsta byggnad, och intimvaxa manliga kroppsdelar. På Skara Sommarland finns många härliga nöjen men Adam får uppleva parkens illaluktande baksida. Adams fördomar om brandmansyrket kommer på skam.

 • Avsnitt 5
  Reality, Underhållning, S2:A5

  Adam testar jobbet som sotare och tar sig an en av de tuffaste och högsta skorstenarna som finns. Han testar även jobbet som äkta engelsk butler, tömmer otroligt äckliga fettavskiljare och testar det otroligt noggrannhetskrävande jobbet som nagelterapeut.

 • Avsnitt 6
  Reality, Underhållning, S2:A6

  Adam ska provjobba som fönsterputsare på Sveriges högsta byggnad, Turning Torso i Malmö. Nästa jobb är som skötare på katthem. Adam gillar katter, men gillar katter Adam? Han ska också testa att jobba som rivare och som biodlare - båda riskabla jobb.

 • Avsnitt 7
  Reality, Underhållning, S2:A7

  Halt, kallt och vågigt - en sjösjuk Adam Alsing ger sig ut i de vilda vattnen utanför västkusten och fiskar havskräftor. Adam testjobbar även som cirkusartist, jonglerar flaskor i en bar och försöker lista ut vad tornväktare är för något.

 • Avsnitt 8
  Reality, Underhållning, S2:A8

  Adam testar chips och inser snabbt att det är mycket svårare än han trodde. Som hovslagare är Adam inte beredd på att bli sparkad av en häst. Dessutom provar han att jobba som spårsvetsare, och bjuder på bortklippta godbitar från säsongen som gått.