vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Dokumentär, S2:A1

  Börje Salming vill veta mer om sitt samiska ursprung och startar sin släktresa i Talma sameby, norr om Torneträsk. Agneta startar sin släktresa i Stockholm med en rörande historia om ett bortlämnat barn innan turen går till Hälsingland.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Agneta i anfadern Frans fotspår
  Dokumentär, S2:A2

  Petter Askergren startar sin släktresa med en tavla han fått av sin farbror. Han vill veta mer om släktingen Petter Askergren den äldre som gjort stora avtryck i svensk musikhistoria. Börje fortsätter sitt sökande i Gällivare, där han vill lära sig mer om sin mammas släkt. Agneta har följt sin an...

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Börje hör om heroisk insats
  Dokumentär, S2:A3

  Petter har färdats till Stockholm precis som hans släkting gjorde i mitten av 1700-talet. Han får reda på mer om Petter Askergren den äldre som hade en stor kärlek till musik - i sina egna hemkvarter på Södermalm. Agnetas resa har tagit henne till Rosentorp i Dalarna, där det finns magiska krafte...

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Petters ridderliga historia
  Dokumentär, S2:A4

  Agneta söker vidare i Hälsingland där hennes släkting varit med om ett fruktansvärt våldsdåd som satte djupa spår i familjen. Petter får sätta på sig en mundering och ta sig till Riddarhuset i Stockholm där han får höra släkthistorier han inte hade en aning om.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Börje söker svar i fängelset
  Dokumentär, S2:A5

  Börje har en fråga han alltid velat ställa och han tar sig till gamla fängelset på Långholmen i Stockholm för att få svar. Agneta tar sig till Iggesunds bruk för att få svar på om det funnits valloner i släkten.

 • Avsnitt 6 - Börje får veta mer om mordet
  Dokumentär, S2:A6

  Niklas Ekstedt börjar sin släktresa med morfar, den kände entreprenören Robert Tillberg. Börjes sista stopp är i Riddarhuset där han får veta mer om farmor Ida Maria Stöckel och mordet på Engelbrekt.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy