vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Söndag 11 dec
STÄLL IN KANALER

C More Hits

 • 5.9IMDb
  Nelly Rapp - Monsteragent
  5.9IMDb2020, Äventyr, Barnprogram

  Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott - han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt ...

 • Apstjärnan
  2021, Animerat, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  Jonna vill ingenting hellre än att bli adopterad och tar vilken förälder som helst så länge de älskar henne. När en ny potentiell mamma parkerar framför barnhemmet i en gammal skruttig bil, får Jonna en chock när bildörren öppnas och en GORILLA kliver ut! Jonna är inte helt säker på att hon har l...

 • ANNONS
 • 5.2IMDb
  Dancing Through Christmas
  5.2IMDbDrama

  Michael och dottern Lilys tillvaro vänds upp och ned när en video på dem blir viral. I samma veva träffar Michael Lilys danslärare Olivia och ljuv musik uppstår.

 • 4.4IMDb
  Prästen i paradiset
  4.4IMDb2015, Komedi

  Caroline Asplund skickas till Phuket inför Sveriges statsministers besök dit. När hon kommer fram upptäcker hon att Krister Hellstrand, mannen som ansvarar för bygget av en kyrka där nere, har bränt alla medel på whisky, kvinnor och tuppfäktning.

 • ANNONS
 • 6.6IMDb
  A Glenbrooke Christmas
  6.6IMDbDrama, Romantik

  Jessica har växt upp i en förmögen familj i Los Angeles och ska snart ta över morfars företag. Men hon vill också klara sig på egen hand och känna på ett mer normalt liv. Så i all hemlighet besöker hon småstaden Glenbrooke.

 • ANNONS
 • 6.7IMDb
  Loranga, Masarin och Dartanjang
  6.7IMDb2005, Animerat, Äventyr

  Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta, han måste ju leka med sonen Masarin! Dartanjang bor i veboden för att det inte ska hoppa baciller på honom.

 • 7.6IMDb
  Det femte elementet
  7.6IMDb1997, Action, Äventyr, Fantasy, Science fiction

  I en avlägsen framtid dras en taxichaufför i New York in i en kamp mellan gott och ont när en vacker ung kvinna dyker upp i hans liv. Tillsammans med kvinnan tar han upp kampen för att sammanföra de fem elementen som ska rädda jorden från undergång.

 • 8.0IMDb
  Her
  8.0IMDb2013, Dramakomedi, Romantik

  I en nära framtid i Los Angeles lever Theodore. Med hjärtat krossat efter att ha avslutat ett långt förhållande blir han fascinerad av ett nytt, avancerat operativsystem som sägs vara både intelligent och ha ett eget medvetande, Samantha.

 • 6.8IMDb
  Penguin Bloom
  6.8IMDb2020, Drama

  Samantha Bloom bryter ryggen i en olycka och blir paralyserad från bröstet och nertill. Ett år senare, tar hennes barn hem en skadad skata de har hittat. Varsamt närmar hon sig skatan som barnen har döpt till "Penguin", och börjar bekanta sig med den nya familjemedlemmen. Vilket inleder en emotio...

 • 7.2IMDb
  Michael Clayton
  7.2IMDb2007, Drama

  Advokaten, och den gamla spelmissbrukaren, Michael Clayton får sitt livs utmaning när hans skuldtyngda kollega får ett mentalt sammanbrott under en rättegång.

 • 6.5IMDb
  Olympus Has Fallen
  6.5IMDb2013, Action, Thriller

  Säkerhetsagenten Mike Banning avskedas från sin post i Vita huset efter en olycka. Men när en terroristgrupp intar byggnaden är det upp till Mike att använda all sin kunskap om byggnaden för att rädda presidenten.

 • 5.9IMDb
  London Has Fallen
  5.9IMDb2016, Action, Thriller

  Efter att den brittiska premiärministern plötsligt avlider och världens ledare avrättas på hans begravning sprids det kaos i London. Nu är det upp till USA:s president och hans säkerhetsansvarige att förhindra ett fullskaligt krig på Londons gator.

 • ANNONS
 • 6.3IMDb
  The Commuter
  6.3IMDb2018, Action, Mysterium, Thriller

  Michael, som just förlorat sitt kontorsjobb, tar som vanligt pendeltåget hem när en mystisk främling slår sig ned framför honom. Hon väcker hans intresse i att försöka finna en särskild passagerare innan tågets slutstation, mot en summa pengar som skulle rädda dotterns utbildning. Mysteriet tätna...

 • 5.7IMDb
  Money Train
  5.7IMDb1995, Action

  John och Charlie är bästa vänner, fosterbröder och väktare i New Yorks metro. Deras vänskap förändras drastiskt då Charlie en dag bestämmer sig för att råna ett tåg med hela stadens tunnelbaneintäkter.

 • Star File
  2021, Biografi, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 39, S1:A39

  Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

 • 6.3IMDb
  Upp i det blå
  6.3IMDb2016, Äventyr, Barnprogram

  Pottan är åtta år gammal och blir avsläppt av sina föräldrar vid ponnylägret där hon ska spendera en tid av sommaren. Det är bara det att det visar sig att ponnylägret inte alls är ett ponnyläger utan ett skrotupplag där det figurerar en massa konstiga typer. Hon har hamnat fel! När hon börjar un...

 • ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy