Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
I Cork besöker John den legendariska kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med det irländska kökets matriark, Darina Allen.
Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn.
Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Matthew Goode och James Purefoy beger sig till Dourodalen. Matthew Rhys och Joe njuter av mexikansk mat och viner i New York.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
I Cork besöker John den legendariska kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med det irländska kökets matriark, Darina Allen.
Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn.
Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Matthew Goode och James Purefoy beger sig till Dourodalen. Matthew Rhys och Joe njuter av mexikansk mat och viner i New York.
Vi följer med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny.
I Cork besöker John den legendariska kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med det irländska kökets matriark, Darina Allen.
Thess åker till Ugglarps grönt för att köpa nyskördade grönsaker, som sedan blir till vackra och läckra grönsakstapas; Bakade knipplökar med ramslöksmajonnäs, tångkaviar och rostade hasselnötter, samt en len bönkräm med kapris står på menyn.
Tareq Taylor blickar tillbaka på några av de matäventyr som han varit med om i programserien Nordic Cookery. Tareq lovar delikatesser från hela Norden och möten med fantastiska människor.
Här kan du se en variation av Godares Svenska och Internationella mat- och bakprogram.
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.
Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.
Kocken Daz är värd för ett VIP-evenemang. Daz måste imponera på gästerna vid evenemanget, som är de bästa kockarna i regionen.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av...
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. Humor, fakta, tips och tricks blandas i en programserie som väcker reslusten och kittlar smaklökarna.
Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.
Curtis Stone reser till södra Australien där han lagar fasan med den legendariska kocken Maggie Beer och försöker sig på fårklippning. Hemma i köket tillagar han kryddigt lamm med vinäger och myntasås.
Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.
Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.
Kocken Daz är värd för ett VIP-evenemang. Daz måste imponera på gästerna vid evenemanget, som är de bästa kockarna i regionen.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av...
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. Humor, fakta, tips och tricks blandas i en programserie som väcker reslusten och kittlar smaklökarna.
Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.
Curtis Stone reser till södra Australien där han lagar fasan med den legendariska kocken Maggie Beer och försöker sig på fårklippning. Hemma i köket tillagar han kryddigt lamm med vinäger och myntasås.
Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.
Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.
Kocken Daz är värd för ett VIP-evenemang. Daz måste imponera på gästerna vid evenemanget, som är de bästa kockarna i regionen.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av...
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. Humor, fakta, tips och tricks blandas i en programserie som väcker reslusten och kittlar smaklökarna.
Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.
Curtis Stone reser till södra Australien där han lagar fasan med den legendariska kocken Maggie Beer och försöker sig på fårklippning. Hemma i köket tillagar han kryddigt lamm med vinäger och myntasås.
Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.
Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.
Kocken Daz är värd för ett VIP-evenemang. Daz måste imponera på gästerna vid evenemanget, som är de bästa kockarna i regionen.
Pierre blir sötsugen och glassar till vardagen i Malmö med en glassbricka hos Köld bestående av oväntade kombinationer, rullar förbi Dolce Sicilia för en italiensk tricolore med klassiska smaker samt hälsar på hos Mat & Chokladstudion för en riktig smakexplosion till glass, serverad i en strut av...
Kocken Anders Strand och journalisten Jonas Malmborg reser runt mellan Italiens regioner på jakt efter det genuina och lokala köket. Humor, fakta, tips och tricks blandas i en programserie som väcker reslusten och kittlar smaklökarna.
Dante visar hur man får till den perfekta spaghetti carbonaran som du kommer vilja laga direkt.
Curtis Stone reser till södra Australien där han lagar fasan med den legendariska kocken Maggie Beer och försöker sig på fårklippning. Hemma i köket tillagar han kryddigt lamm med vinäger och myntasås.
Både kära, singlar och nyligen hjärtekrossade bjuds på värmande comfort food när kocken Derrell tillagar läcker mac n' cheese, zucchinisnittar och tomatsoppa över öppen eld med tillhörande grilled cheese-mackor med hummer.
Följ med stjärnkocken Thomas Sjögren till Västkusten där han djupdyker i allt det goda som havet har att erbjuda.