vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Lördag 11 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Action

 • 5.8IMDb
  2012
  5.8IMDb2009, Action, Drama, Thriller

  Den misslyckade författaren Jackson Curtis försöker föra sin familj i säkerhet medan världen faller samman omkring dem i en serie globala katastrofer. Det blir en omöjlig kamp mot klockan och hopplösa odds.

 • 6.7IMDb
  Warcraft
  6.7IMDb2016, Action, Äventyr, Fantasy

  Det fredliga riket Azeroth står inför ett krig när samhället invaderas av skräckinjagande orker som är på fykt från sin egen döende värld och försöker kolonisera en annan. När en portal mellan de båda världarna öppnas, måste en armé kämpa mot total ödeläggelse och en annan för att undvika att utr...

 • ANNONS
 • 7.0IMDb
  The Italian Job
  7.0IMDb2003, Action, Kriminaldrama, Thriller

  Charlie Crokers stöt var planerad i minsta detalj men han hade inte räknat med att bli förrådd. Nu vill han både ha tillbaka sina pengar och hämnas.

 • 7.4IMDb
  Spider-Man
  7.4IMDb2002, Action, Fantasy

  Den blyga studenten Peter Parker får övernaturliga och unika krafter av ett spindelbett och använder dem för att bekämpa sin ärkefiende, Green Goblin.

 • ANNONS
 • 7.9IMDb
  The Bourne Identity
  7.9IMDb2002, Action, Thriller

  En kvinna hjälper en man med minnesförlust och ett farligt förflutet att undvika lönnmördare, samtidigt som han försöker komma ihåg vem han är.

 • ANNONS
 • 6.6IMDb
  Da-Vinci koden
  6.6IMDb2006, Drama, Mysterium, Thriller

  Symbolforskaren Robert Langdon och kryptologen Sophie Neveu ger sig ut på en halsbrytande jakt efter lösningen på ett bisarrt mord, som tar dem från Frankrike till England - och rakt in i ett mystiskt, urgammalt brödraskap.

 • 7.6IMDb
  Once Upon a Time... In Hollywood
  7.6IMDb2019, Dramakomedi, Svart komedi

  Los Angeles 1969 - nöjesbranschen håller på att förvandlas för gott. Tv-stjärnan Rick Dalton och hans stuntman Cliff Booth försöker göra comeback i ett Hollywood de inte längre känner igen.

 • 7.4IMDb
  Nobody
  7.4IMDb2021, Action, Komedi, Thriller

  Hutch Mansell, en underskattad och förbisedd pappa och make som tar emot livets smällar och förödmjukelser utan att någonsin slå tillbaka, en "nobody". När två tjuvar bryter sig in i hans förortshem en natt, avstår Hutch ifrån att försvara sig själv och sin familj i hopp om att förhindra allvarli...

 • 5.7IMDb
  Jigsaw
  5.7IMDb2017, Mysterium, Skräck, Thriller

  Döda kroppar börjar dyka upp över hela staden, var och en har mött sin undergång på de mest makabra sätt. När utredningen fortlöper, pekar allt på en man: John Kramer. Hur kan detta stämma? Mannen som kallas Jigsaw har varit död i över ett decennium.

 • 7.1IMDb
  Deepwater Horizon
  7.1IMDb2016, Action, Drama, Thriller

  Baserad på en verklig händelse är Deepwater Horizon berättelsen om vad som hände ombord på den kända oljeriggen år 2010 när elva män fick sätta livet till och 4,9 miljoner tunnor olja läckte ut i den Mexikanska Golfen. Det största oljeutsläppet någonsin i USA:s historia. Vi får följa ingenjör Mik...

 • 6.5IMDb
  Homefront
  6.5IMDb2013, Action, Thriller

  Phil är en DEA-agent som efter hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad för att försöka komma bort från sitt förflutna. Men det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med den lokala knarkbossen Gator Bodine.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy