vidare till tv.nu
ANNONS
Idag 22 maj
Bara kommande
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 7.0IMDb
  Away We Go
  7.0IMDb2009, Dramakomedi

  Verona och Burt kämpar med livets vedermödor och för att hitta meningen med livet. När de får veta att de ska bli föräldrar bestämmer de sig för att resa runt i USA för att hitta den bästa platsen att uppfostra ett barn på.

 • 7.7IMDb
  Billy Elliot
  7.7IMDb2000, Drama

  Billy Elliot är en varm berättelse om den 11-årige sonen till en kolgruvearbetare i norra England, vars liv förändras för alltid när han av misstag kliver in på mrs Wilkinsons balettlektion istället för den vanliga boxningsträningen.

 • 7.8IMDb
  About Time
  7.8IMDb2013, Fantasy, Romantisk komedi

  När en godhjärtad, men tafatt, ung advokat får veta av sin far att alla män i hans familj kan resa i tiden, beslutar han sig för att försöka använda tidsresorna för att hitta den rätta, uppvakta henne och bilda familj.

 • 7.2IMDb
  Beginners
  7.2IMDb2010, Drama

  Oliver Fields minns, och inspireras, av sin nyligen bortgångne far Hal, som den sista tiden var glädjefylld och hade en öppen attityd till livet, kärleken och sin läggning.

 • 6.3IMDb
  Wakefield
  6.3IMDb2016, Drama

  Howard är lyckligt gift, har två döttrar, ett prestigefyllt arbete som advokat på Manhattan och ett fint hem i utkanten av stan. Men inombords känner han sig kvävd och slutligen bryter han ihop och gömmer sig på vinden ovanför sitt garage. Hans familj lämnas frågandes till vad som har drabbat hon...

 • 7.0IMDb
  Kill the Irishman
  7.0IMDb2011, Kriminaldrama

  Sann historia om gangstern Danny Greene, som i 1970-talets Cleveland, startar ett revirkrig som leder till kollaps av maffian i flera större amerikanska städer.

 • 6.6IMDb
  Mitt stora feta grekiska bröllop
  6.6IMDb2002, Romantisk komedi

  Toula är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är 30 år och ännu inte gift. När Toula börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Det är bara ett problem: Han är inte grek. Toula måste försöka dölja Ian för sin familj.

 • 6.2IMDb
  Body Brokers
  6.2IMDb2021, Kriminaldrama

  Knarkarna Utah och hans tjej Opal rekryteras av kroppsmäklaren Wood och blir erbjudna behandling på en tjusig klinik i Los Angeles. Under behandlingen presenteras Utah för klinikens mogul Vin och blir invigd i deras lukrativa och olagliga affärer.

 • 6.8IMDb
  Truth
  6.8IMDb2015, Drama

  2004, mitt under George W Bushs presidentkampanj, avslöjar två av CBS News mest kända namn, ankaret Dan Rather och producenten Mary Mapes, hur Bush använt sitt välkända namn och sina privilegier för att slippa tjänstgöra som soldat i Vietnamkriget.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer