vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Igår 02 jun
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • Midnight Sun
  6.6IMDb2019, Drama, Romantik

  Katie bor med sin överbeskyddande och kärleksfulla far. På grund av en sällsynt sjukdom tål hon inte solen och går därför endast ut på kvällen. En dag träffar hon den stilige Charlie, och under sommaren inleder de en romans. Men Katie har inte berättat om sin sjukdom, så snart uppstår komplikatio...

 • The Cobbler
  5.8IMDb2017, Fantasy, Dramakomedi

  Max Simkin, en fjärdegenerationens skomakare, upptäcker en magisk symaskin i sin fars källare. Trött på vardagens slit kan han med symaskinens hjälp förvandla sig till andra människor genom att bära deras skor när han lagat dem.

 • ANNONS
 • A Hero
  7.5IMDbDrama

  Rahim sitter i fängelse på grund av en obetald skuld. Under en två dagars permission försöker han övertyga sin fordringsägare att efterskänka en del av skulden, men det går inte som planerat.

 • The Book of Love
  6.0IMDbDramakomedi

  Henrys gravida hustru Penny omkommer i en fruktansvärd bilolycka. Henry har svårt att se någon fortsatt mening i livet och han säger upp sig som framgångsrik arkitekt. Hans tidigare liv är avslutat. Men när han träffar den skrotsamlande flickan Millie blir han märkligt intresserad och engagerad i...

 • ANNONS
 • Safe Haven
  6.6IMDbThriller, Drama, Romantik

  Den unga, vackra Katie dyker upp i Southport och omsluts snabbt av ett mysterium som får invånarna att ifrågasätta hennes förflutna. Katies inåtvända natur håller människor på avstånd.

 • ANNONS
 • How to Lose a Guy in 10 Days
  6.4IMDb2013, Romantisk komedi

  Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar.

 • Please Stand By
  6.7IMDbDramakomedi

  Wendy är en ung, bestämd och målmedveten kvinna. Hon är även Star Trek-nörd. På grund av sin autism bor hon i ett gruppboende, som hon en dag lämnar för en långresa till Los Angeles, för att delta i en Star Trek-manustävling.

 • The Good Girl
  6.4IMDb2013, Dramakomedi

  Justine är bara 30 men redan trött på sitt jobb och på sin slöfock till make som inte gör mycket annat än att röka på med sin polare. Därför blir det fart på både hormoner och adrenalin när hon träffar snyggingen Holden som arbetar i samma butik.

 • Memento
  8.4IMDbThriller, Mysterium

  En djupsinnig och spännande thriller om en man utan minne som vill hämnas sin mördade hustru. Hans försöker både hitta sig själv och mördaren.

 • The Magic of Belle Isle
  6.9IMDbDramakomedi

  Monte Wildhorn är en rullstolsburen och alkoholiserad författare som tappat tron på livet och drabbats av skrivkramp. Han flyttar ut till Belle Isle över sommaren där han får bo gratis mot att han passar invånarnas hundar.

 • Good Luck to You, Leo Grande
  7.2IMDbDramakomedi

  Den nyblivna änkan Nancy bryter sina propra rutiner och beställer en sexarbetare till ett exklusivt hotellrum, för att äntligen få uppleva sexuell njutning.

 • Kvinnan på tåget
  6.5IMDbThriller, Mysterium

  Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag tillbringar hon sin pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy