vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Lördag 03 jun
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • The Book of Love
  6.0IMDbDramakomedi

  Henrys gravida hustru Penny omkommer i en fruktansvärd bilolycka. Henry har svårt att se någon fortsatt mening i livet och han säger upp sig som framgångsrik arkitekt. Hans tidigare liv är avslutat. Men när han träffar den skrotsamlande flickan Millie blir han märkligt intresserad och engagerad i...

 • How to Lose a Guy in 10 Days
  6.4IMDb2013, Romantisk komedi

  Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar.

 • ANNONS
 • Safe Haven
  6.6IMDbThriller, Drama, Romantik

  Den unga, vackra Katie dyker upp i Southport och omsluts snabbt av ett mysterium som får invånarna att ifrågasätta hennes förflutna. Katies inåtvända natur håller människor på avstånd.

 • Mitt stora feta grekiska bröllop
  6.6IMDbRomantisk komedi

  Toula är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är 30 år och ännu inte gift. När Toula börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Det är bara ett problem: Han är inte grek. Toula måste försöka dölja Ian för sin familj.

 • ANNONS
 • Top Gun
  6.9IMDbÄventyr, Action

  Stridspiloten Pete Maverick Mitchell rekryteras till TOP GUN för att utbildas till världens bästa stridspilot och förälskar sig i en civilanställd instruktör. Vad väljer Mitchell: kärleken eller drömjobbet?

 • ANNONS
 • Out of Bounds
  7.0IMDbDramakomedi

  En fantastisk historia om en helt vanlig man i form av en upplyftande och gripande dramakomedi om att man ska följa sina drömmar och sikta mot stjärnorna oavsett vilka förutsättningar man har fått. Med friskt humör och en orubblig tro på sig själv lyckas Maurice Flitcroft med en radda häpnadsväck...

 • The Magic of Belle Isle
  6.9IMDbDramakomedi

  Monte Wildhorn är en rullstolsburen och alkoholiserad författare som tappat tron på livet och drabbats av skrivkramp. Han flyttar ut till Belle Isle över sommaren där han får bo gratis mot att han passar invånarnas hundar.

 • Kvinnan på tåget
  6.5IMDbThriller, Mysterium

  Rachel är i sorg efter sin skilsmässa. Varje dag tillbringar hon sin pendeltågsresa fantiserandes om det tillsynes perfekta paret som bor i ett hus som hennes tåg passerar. En morgon ser hon någonting chockerande hända utanför tågfönstret som kommer att förändra allt.

 • Good Luck to You, Leo Grande
  7.2IMDbDramakomedi

  Den nyblivna änkan Nancy bryter sina propra rutiner och beställer en sexarbetare till ett exklusivt hotellrum, för att äntligen få uppleva sexuell njutning.

 • Everything Everywhere All at Once
  7.8IMDbKomedi, Äventyr, Science fiction

  En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna sveps med i ett galet äventyr, där hon är den enda som kan rädda världen genom att utforska andra världar och genom de liv hon hade kunnat leva.

 • Hjärter dam
  7.1IMDb2020, Drama

  Framgångsrika Anne och hennes man Peter lever ett bekvämt liv med sin familj i en lummig Köpenhamnsförort. Den på ytan perfekta fasaden krackelerar när Gustav, Peters tonårsson från ett tidigare förhållande, dyker upp. Peter har svårt att komma nära sin förlorade son, men Anne hittar ett sätt att...

 • Official Competition
  7.1IMDbKomedi

  Under sitt nya prestigeprojekt försöker filmregissören Lola tämja två skådespelarlegender som dessutom är rivaliserande egocentriker. Den firade Hollywoodstjärnan Félix är van vid att allt ljus faller på honom, medan radikale teateraktören Iván brinner för det sanna och äkta. Under repetitionerna...

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy