vidare till tv.nu
ANNONS
Lördag 21 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 5.8IMDb
  Song One
  5.8IMDb2014, Musikal, Romantik

  Franny har inte pratat med sin bror Henry på länge. När Frannys mamma ringer och berättar att Henry är i koma efter en bilolycka börjar hon desperat leta efter ledtrådar om hans nya liv och hon leds in i Brooklyns musikscen.

 • 7.2IMDb
  Fyren mellan haven
  7.2IMDb2016, Drama, Romantik

  Fyrvaktaren Tom och hans fru Isabel bor vid kusten i västra Australien. En dag hittar de en död man och ett ensamt spädbarn i en livbåt som blivit uppspolad på stranden. De bestämmer sig för att ta sig an den lilla flickan. Några år senare stöter de på en kvinna som har förlorat sin dotter och si...

 • 7.2IMDb
  Chicago
  7.2IMDb2002, Drama, Musikal

  En advokat tar sig an att hjälpa två morddömda kvinnor som ämnar att bli kända tack vare publiciteten kring deras brott.

 • 7.1IMDb
  Unga Astrid
  7.1IMDb2018, Biografi, Historiskt drama

  När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Den här berättelsen är en fri tolkning av när en ung Astrid, trots tidens förv...

 • 7.0IMDb
  Two Lovers
  7.0IMDb2008, Drama, Romantik

  Leonard har flyttat hem till sina föräldrar efter ett misslyckat självmordsförsök. Plötsligt finner han sig i en kärlekstriangel med sin självdestruktiva granne Michelle och den vackra Sandra. Han faller för båda och vet inte vem som är den rätta.

 • 7.3IMDb
  Allt för min syster
  7.3IMDb2009, Drama

  En flicka som föddes för att vara benmärgsdonator åt sin svårt sjuka syster, stämmer föräldrarna för att frånta dem vårdnaden och slippa ytterligare uttag av benmärg.

 • 7.0IMDb
  Julie & Julia
  7.0IMDb2009, Dramakomedi

  En kvinna som genomgår en smärre 30-årskris beslutar sig för ett påbörja ett gigantiskt matlagningsprojekt och laga 524 maträtter, allt enligt recepten i kokboken. Hon bloggar om sina missöden och kulinariska höjder.

 • 8.3IMDb
  The Father
  8.3IMDb2020, Drama

  Anthony närmar sig de 80 men i hans ögon finns ingen anledning till oro, han har det bra i sin bekväma våning. Hans dotter Anne ser dock hur han försvinner in i sin egen värld av minnen och föreställningar.

 • 7.8IMDb
  The Fighter
  7.8IMDb2010, Biografi, Drama

  Baserad på historien om de två boxande halvbröderna Dicky och Mickey. Dickey tränar sin lillebror Mickey, men crack, misär och klassfrågor kantar vägen till succé.

 • 7.2IMDb
  Beginners
  7.2IMDb2010, Drama

  Oliver Fields minns, och inspireras, av sin nyligen bortgångne far Hal, som den sista tiden var glädjefylld och hade en öppen attityd till livet, kärleken och sin läggning.

 • 7.0IMDb
  Kill the Irishman
  7.0IMDb2011, Kriminaldrama

  Sann historia om gangstern Danny Greene, som i 1970-talets Cleveland, startar ett revirkrig som leder till kollaps av maffian i flera större amerikanska städer.

 • 6.3IMDb
  Wakefield
  6.3IMDb2016, Drama

  Howard är lyckligt gift, har två döttrar, ett prestigefyllt arbete som advokat på Manhattan och ett fint hem i utkanten av stan. Men inombords känner han sig kvävd och slutligen bryter han ihop och gömmer sig på vinden ovanför sitt garage. Hans familj lämnas frågandes till vad som har drabbat hon...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer