vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Fredag 27 jan
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • 7.1IMDb
  Words on Bathroom Walls
  7.1IMDb2020, Drama, Romantik

  En ung, kvicktänkt tonåring blir diagnostiserad med en psykisk sjukdom halvvägs genom high school. Han kämpar med att hålla det hemligt, samtidigt som han blir förälskad i en klasskamrat som inspirerar honom att inte definieras av sitt tillstånd.

 • 7.4IMDb
  Spider-Man: Far From Home
  7.4IMDb2019, Action, Äventyr, Fantasy, Komedi

  Vår vänliga superhjälte bestämmer sig för att tillsammans med sina bästa vänner Ned, MJ och resten av gänget åka på semester i Europa. Peters plan på att lämna hjältedåden bakom sig för ett par veckor kommer på kant direkt när han motvilligt går med på att hjälpa Nick Fury att lösa mysteriet med ...

 • ANNONS
 • 6.9IMDb
  12 Mighty Orphans
  6.9IMDb2021, Historiskt drama

  Den sanna historien om Mighty Mites, amerikanska fotbollslaget från ett barnhem i Fort Worth som under den stora depressionen gick från att spela utan skor, eller till och med boll, till delstatsmästerskapet. Deras vilja och driv inspirerade ett helt land och fångade till och med president Frankl...

 • 5.2IMDb
  Boogie
  5.2IMDb2021, Drama

  Berättelsen om Alfred Boogie Chin, en skicklig basketspelare från Queens, New York, som drömmer om att en dag få spela i NBA. Medan hans föräldrar pressar honom att fokusera på att vinna ett stipendium till en fin skola, måste Boogie ta hand om sin nya flickvän, high school, rivaler på planen och...

 • ANNONS
 • 7.8IMDb
  Unga kvinnor
  7.8IMDb2019, Drama, Dramakomedi

  En tidlös berättelse om fyra systrar som är fast beslutna att leva sina liv på sina egna villkor i efterdyningarna av det amerikanska inbördeskriget.

 • ANNONS
 • 6.5IMDb
  Miss Viborg
  6.5IMDb2021, Drama

  Förtidspensionären och före detta skönhetsdrottningen, Solvej, lever helt isolerat med bekanta rutiner och odlar gamla krossade drömmar. På sin pensionärsmoppe drar hon runt med hunden Poul Reichhardt och kompletterar förtidspensionen med försäljning av sina receptbelagda piller i närområdet.

 • 7.4IMDb
  C'mon C'mon
  7.4IMDb2021, Drama

  När Johnnys syster ber honom ta hand om sin systerson Jesse under en tid har han inget annat val än att låta pojken följa med på en jobbresa. Nu måste Johnny för första gången i livet själv ta hand om ett barn. Jesse är en utmaning - ovanligt verbal och klartänkt, men som andra nioåringar balanse...

 • 4.7IMDb
  Umma
  4.7IMDb2022, Skräck, Thriller

  Amanda och hennes dotter lever ett lugnt liv på en amerikansk lantgård, men när kvarlevorna av hennes avlägsna mamma kommer från Korea blir Amanda plågad av rädslan över att förvandlas till sin egen mamma.

 • 6.8IMDb
  Boss Level
  6.8IMDb2021, Action, Science fiction, Thriller

  Roy Pulver, en före detta elitsoldat, är fångad i en oupphörlig tidsloop som alltid slutar med hans död. Nu måste han inte bara bryta sig fri från tidsloopen, utan även överleva den.

 • 7.3IMDb
  No Time to Die
  7.3IMDb2021, Action, Äventyr, Thriller

  Bond har lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig bli mer förrädiskt än väntat.

 • 4.7IMDb
  Umma
  4.7IMDb2022, Skräck, Thriller

  Amanda och hennes dotter lever ett lugnt liv på en amerikansk lantgård, men när kvarlevorna av hennes avlägsna mamma kommer från Korea blir Amanda plågad av rädslan över att förvandlas till sin egen mamma.

 • 6.6IMDb
  The Green Knight
  6.6IMDb2021, Äventyr, Fantasy

  När den väldige, mystiske Gröne riddaren konfronterar riddarna kring det runda bordet är det kung Arthurs modige, våghalsige systerson Sir Gawain som antar hans utmaning. Ett år senare ska de båda drabba samman igen. På väg till den ödesdigra återföreningen kämpar Gawain mot vålnader, jättar och ...

 • ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy