vidare till tv.nu
ANNONS
Måndag 23 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • 5.3IMDb
  Paradise Hills
  5.3IMDb2019, Thriller

  På en isolerad ö vaknar Uma på en skola där unga kvinnor skolas till propra damer. Men bakom en sagolik fasad döljer ön mörka hemligheter som blir till hot för Uma och hennes kamrater.

 • 6.7IMDb
  The Climb
  6.7IMDb2019, Dramakomedi

  När vännerna Kyle och Michael är på en cykelsemester avslöjar Michael ett svek mot Kyle. Detta blir starten på hur vi får följa vännernas tumultartade av och på-relation över åren.

 • 6.9IMDb
  Dream Horse
  6.9IMDb2020, Dramakomedi

  Historien om Jan Vokes, en walesisk städare och bartender som bestämmer sig för att föda upp kapplöpningshästar. Hon övertygar sin granne och vän att bidra med ett lån. Gruppens ovanliga investeringsplan bär frukt då hästen börjar vinna tävlingar och hamnar snart i nationella mästerskapet.

 • 5.7IMDb
  The Last Shift
  5.7IMDb2020, Dramakomedi

  Stanleys sista pass på snabbmatshaket där han jobbar får en oväntad vändning när han lär känna en ung, afroamerikansk kille som ska ta över efter honom.

 • 6.4IMDb
  Together Together
  6.4IMDb2021, Dramakomedi

  När en ung enstöring går med på att bli surrogatmamma åt en ensamstående 40-årig man inser de snart att denna oväntade relation utmanar deras värderingar när det kommer till fysisk kontakt, gränser och kärlek.

 • 6.6IMDb
  The Trip to Greece
  6.6IMDb2020, Komedi

  Steve Coogan och Rob Brydon ger sig ut på den sista resan. Den här gången ska de äta sig genom den grekiska övärlden, med Odysseus som ödesmättad förebild och Michael Caine som ständigt närvarande skyddsängel. Precis så medelålderskrisigt, tramsigt och ljuvligt som vi är vana vid.

 • 6.4IMDb
  Kajillionaire
  6.4IMDb2020, Dramakomedi

  Två skurkar har tränat sin enda dotter i att ljuga, bluffa och stjäla. Under ett desperat och hastigt planerat rån övertygar de en främling att hjälpa dem.

 • 5.3IMDb
  You Belong to Me
  5.3IMDb2021, Thriller

  Psykiatern Philips karriär äventyras till följd av att en av hans patienter begår självmord. När Philips bjuder hem hennes överlevande bror för att träffa hans fru och dotter, slås hans familjeliv plötsligt i spillror.

 • 6.7IMDb
  Let Him Go
  6.7IMDb2020, Thriller, Västern

  Efter deras sons bortgång måste den pensionerade sheriffen George Blackledge och hans fru Margaret rädda sitt unga barnbarn från en farlig familj som lever ett avskuret liv i Dakota, ledda av matriarken Blanche Weboy.

 • 4.8IMDb
  2067
  4.8IMDb2020, Science fiction, Thriller

  Jorden har härjats av klimatförändringar och mänskligheten tvingas andas konstgjort syre. När en sjukdom börjar döda världens befolkning kastas en man in i en mystisk och skrämmande ny värld för att få ett botemedel med sig hem till sin döende fru.

 • 5.3IMDb
  You Belong to Me
  5.3IMDb2021, Thriller

  Psykiatern Philips karriär äventyras till följd av att en av hans patienter begår självmord. När Philips bjuder hem hennes överlevande bror för att träffa hans fru och dotter, slås hans familjeliv plötsligt i spillror.

 • 5.4IMDb
  My Better Halves
  5.4IMDb2020, Fantasy, Komedi

  När författaren Charles Condomine stöter på svårigheter att anpassa sin senaste roman till film, anlitar han spiritualisten madame Arcadi i jakt på inspiration. Men hans plan går fel när hon oavsiktligt frammanar hans döda ex-frus ande.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer