vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS
Söndag 05 feb
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • 5.9IMDb
  Baby-bossen 2: Familjeföretaget
  5.9IMDb2021, Animerat, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  Bröderna Templeton - Tim och hans Babyboss-lillebror har blivit vuxna och glidit isär. Tim är gift och hemma-pappa. Ted är hedgefond-VD. Men en ny babyboss med ett banbrytande tillvägagångssätt och inställningen att "allt är möjligt" kommer att föra dem samman igen... och inspirera till ett nytt ...

 • 5.3IMDb
  Can You Keep a Secret?
  5.3IMDb2019, Romantisk komedi

  Emma är övertygad om att planet hon sitter på ska krascha så hon börjar avslöja sina innersta hemligheter till en främling på planet. Eller rättare sagt hon tror att han är en främling.

 • ANNONS
 • 5.2IMDb
  F9 The Fast Saga
  5.2IMDb2021, Action, Äventyr

  Dom Toretto lever ett lugnt liv med Letty och hans son, lille Brian, men de vet att faran alltid lurar precis över horisonten. Den här gången kommer det hotet tvinga Dom att konfrontera synderna från sitt förflutna om han ska rädda dem som han älskar mest. Hans crew går samman för att stoppa en v...

 • 7.1IMDb
  Ghostbusters: Afterlife
  7.1IMDb2021, Fantasy, Komedi

  En ensamstående mamma med två barn flyttar till en liten stad. Snart börjar de förstå att de har en koppling till de ursprungliga Ghostbusters - och att barnens morfar lämnat efter sig ett hemligt arv.

 • ANNONS
 • 6.6IMDb
  Spencer
  6.6IMDb2021, Biografi, Drama

  Diana är på väg till ännu en julhelg med kungafamiljen, medveten om att hennes äktenskap med prins Charles rasat samman. Han ses allt oftare med Camilla Parker-Bowles medan hon fortsatt tvingats spela den perfekta hustrun. Alla är inställda på en sedvanlig stramt regisserad jul med mat, dryck, to...

 • ANNONS
 • 6.0IMDb
  Hilma
  6.0IMDb2022, Biografi, Drama

  Filmen utforskar Hilma af Klints gåtfulla liv, nu erkänd som en av västvärldens första abstrakta konstnärer.

 • 6.0IMDb
  Abducted
  6.0IMDb2021, Drama, Mysterium, Thriller

  När Edmond Murray kör i hjärtat av högländerna får han ett samtal från sin gråtande ex-fru. Deras sjuårige son har försvunnit från en campingplats. Snart står det klart att barnet har kidnappats och föräldrarna ger efter för förtvivlan.

 • 6.7IMDb
  The Survivor
  6.7IMDbDrama

  Harry Haft tvingades att slåss mot sina medfångar under sin tid i koncentrationsläger. Hemsökt av minnen och skuld försöker han nu använda boxningsmatcher för att hitta tillbaka till sig själv igen.

 • 4.0IMDb
  Nine Bullets
  4.0IMDb2022, Action, Thriller

  En före detta burleskdansös som blivit författare får en ny chans i livet och en ny chans till upprättelse när hon riskerar allt för att rädda sin unga granne efter att han bevittnat mordet på sina föräldrar. Nu är hon på flykt från traktens maffiaboss, som råkar vara hennes gamla ex, och hon gör...

 • 5.4IMDb
  Fatale
  5.4IMDb2020, Drama, Thriller

  Efter ett one-night stand finner sig Derrick Tyler, en framgångsrik gift man, mitt i en listig och förförisk polisutredares plan att vinna tillbaka sin dotter från hennes ex, en korrupt politiker.

 • 6.7IMDb
  The Survivor
  6.7IMDbDrama

  Harry Haft tvingades att slåss mot sina medfångar under sin tid i koncentrationsläger. Hemsökt av minnen och skuld försöker han nu använda boxningsmatcher för att hitta tillbaka till sig själv igen.

 • 7.5IMDb
  A Hero
  7.5IMDb2021, Drama

  Rahim sitter i fängelse på grund av en obetald skuld. Under en två dagars permission försöker han övertyga sin fordringsägare att efterskänka en del av skulden, men det går inte som planerat.

 • ANNONS
ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy