vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Dokumentär, Kriminalare

Iskalla mördare, heta offer

7.0 IMDb2021 • USA • Säsong 2, Avsnitt 8

Ons 03 mar 23:00 - 00:00Sjuan
En man skjuts till döds i sin egen säng, bredvid sin fästmö. Utredarna blir snart varse att mannen haft en trasslig historia och det visar sig snart att mannen försökt fly från sitt förflutna men uppenbarligen inte lyckats tillräckligt väl.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A1

  Några grannar gör en fasansfull upptäckt då de hittar en kvinna brutalt mördad under firandet av thanksgiving. Det kommer ta över ett år för utredarna att avslöja mördarens mörka besatthet som ledde till mordet.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A2

  En strippa, en fyrkant och en cyklist är några av ledtrådarna i en makaber utredning som drar igång efter att en person hittas mördad på en massagebänk. Utredarna gräver djupare i fallet och alla chockas när en hemlig fetisch avslöjas.

 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A3

  En ensamstående mamma hittas skjuten och knivmördad i sitt kök. Polisen hittar flera misstänkta gärningsmän, men det visar sig att det riktiga geniet bakom mordet finns mycket närmare offret än vad någon kunnat ana.

 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A4

  Det som utåt sett verkade vara det perfekta äktenskapet mellan ett kärleksfullt par utvecklas till en märklig trekant när ytterligare en person gör entré. Snart hittas en av dem död och mördaren visar sig vara någon helt otippad.

 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A5

  Kärlek, utpressning, bedrägeri och manliga prostituerade är några av ingredienserna ett mystiskt fall då ett medium och hennes vuxna dotter hittas mördade. Utredarna inser snart att listan på misstänkta gärningsmän kan göras mycket lång.

 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A6

  Efter en oväntad tragedi bestämmer sig en mamma för att prova på internet-dejting. Snart blir hon indragen i en sexuell värld av dominans och underkastelse. Kort därefter försvinner mamman och det tar utredarna över ett år att lösa fallet.

 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A7

  Ett helt samhälle chockas när en omtyckt dam hittas brutalt mördad. Utredarna får ett fall på halsen som innehåller identitetsstöld, försäkringsbedrägeri och ett nät av lögner. Kommer utredarna slå fast vem som bragt damen om livet?

 • Avsnitt 8 - Blast From the Past
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A8

  En man skjuts till döds i sin egen säng, bredvid sin fästmö. Utredarna blir snart varse att mannen haft en trasslig historia och det visar sig snart att mannen försökt fly från sitt förflutna men uppenbarligen inte lyckats tillräckligt väl.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A9

  Denna gång följer vi utredningen efter att en ung mamma gått en brutal död till mötes. Trots att mordplatsen kryllade av unikt bevismaterial skulle det dröja flera år innan utredarna lyckades pussla ihop fallet och ta fast mördaren.

 • Avsnitt 10
  Dokumentär, Kriminalare, S2:A10

  En egenföretagare hittas skjuten till döds i sitt hem. Det ska snart visa sig att listan på misstänkta gärningsmän kan göras lång, men det saknas bevis och utredningen står still. Efter hela sju år kommer genombrottet och mördaren kan fällas.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer