vidare till tv.nu
Se trailer
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Animerat, Barnprogram

Bara Björnar

7.9 IMDb2015 • USA • Säsong 1, Avsnitt 6 av 26

Fre 05 mar 22:40 - 22:50Cartoon Network
Det är en helt vanlig dag i björnarnas liv. Isbjörn hamnar i bråk med en dammsugare, Pandas liv vänds upp och ner när en mus tar sig in i hans rum och Grizz fastnar i ett träd. Som sagt, vardagsmat för en björn.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Våra grejer
  Animerat, Barnprogram, S1:A1

  När björnarna spelat klart basket och återvänt till sina grejer vid sidan av planen upptäcker de att allt blivit stulet. Björnarna ränner kors och tvärs över stan i jakt på sina grejer, och lyckas knäcka ett stort fall på kuppen.

 • Avsnitt 2 - Viral Video
  Animerat, Barnprogram, S1:A2

  Björnarna tror att de har vad som krävs för att skapa och vara med i ett videoklipp som blir en internetsuccé, men när Nom-Nom beslutar att de inte har det, bryter sig Grizz in i hans limo och försöker övertyga honom.

 • Avsnitt 3 - Matbilen
  Animerat, Barnprogram, S1:A3

  Björnarna börjar med sin egen matbil efter att de har blivit besvikna på deras matutbud. I ett försök att öka försäljningen börjar de sälja mat till andra djur, tills djuren blir lite galna.

 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Chloe
  Animerat, Barnprogram, S1:A4

  Chloe umgås med björnarna som en del av hennes informationsinsamling till en presentation hon ska ha. Men när björnarna tjuvkikar på hennes föredrag, bestämmer de sig för att krydda det lite med överdriven fakta om dem själva och deras livsstil.

 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Pandas dejt
  Animerat, Barnprogram, S1:A5

  Panda får en allergisk reaktion och räddas av Lucy, en grönsaksförsäljare. När han vaknar upp och ser henne blir han förälskad och nu gör han allt för att få sin drömkvinna, men hans bröder och hans dåliga självkänsla sätter käppar i hjulen.

 • Se trailer
  Avsnitt 6 - Björnvardag
  Animerat, Barnprogram, S1:A6

  Det är en helt vanlig dag i björnarnas liv. Isbjörn hamnar i bråk med en dammsugare, Pandas liv vänds upp och ner när en mus tar sig in i hans rum och Grizz fastnar i ett träd. Som sagt, vardagsmat för en björn.

 • Se trailer
  Avsnitt 7 - Burrito
  Animerat, Barnprogram, S1:A7

  Grizz gillar burritos. Minst sagt. Det går så långt att efter en restaurang har gjort en burrito i björnstorlek klarar han inte av att äta ett sådant konstverk. Han bär med sig burriton överallt och den blir en allt mer illaluktande del av hans liv.

 • Se trailer
  Avsnitt 8 - Tillbaka till naturen
  Animerat, Barnprogram, S1:A8

  En av björnarna går vilse med flit med de två andra björnarna för att testa ifall de har gått miste om sina överlevnadsinstinkter i den moderna världen.

 • Se trailer
  Avsnitt 9 - Jeansjackan
  Animerat, Barnprogram, S1:A9

  Björnarna hittar en makalös jeansjacka i en sopcontainer och den verkar ge bäraren extrem tur. Men efter att björnarna börjat slåss över vem som ska bestämma över jackan märker de att jackan som var en välsignelse istället har blivit en förbannelse.

 • Avsnitt 10 - Nom Nom
  Animerat, Barnprogram, S1:A10

  Efter den senaste kollapsen ber en smutsig Nom Nom björnarna att hjälpa honom att återfå platsen som den gulligaste internet-stjärnan.

 • Se trailer
  Avsnitt 11 - Hysch-ninjor
  Animerat, Barnprogram, S1:A11

  Björnarna är trötta på att det inte längre finns någon etikett i biograferna. Därför bestämmer sig björnarna för att säga till åt de som förstör filmerna för andra när de att pratar under filmen.

 • Se trailer
  Avsnitt 12 - My Clique
  Animerat, Barnprogram, S1:A12

  Underbarnet Chloe har svårt att prata med sina klasskamrater som är flera år äldre. Björnarna tar henne under sina vingar och visar henne hur man får grymma vänner på universitetet.

 • Avsnitt 13 - Charlie
  Animerat, Barnprogram, S1:A13

  Björnarna träffar Charlie efter att han anmält sig på en uthyrningshemsida. Charlie ska bo hos björnarna över en helg, men han är den värsta tänkbara gästen och han förstör nästan deras hem.

 • Avsnitt 14 - Toppbrorsan
  Animerat, Barnprogram, S1:A14

  Efter att Panda snubblat och råkat skrämma iväg en vargflock, faller Björnarnas hierarki. Plötsligt har Panda blivit alfabjörnen och Grizzly måste ta hand om konsekvenserna av att en emotionell panda leder Björngänget.

 • Avsnitt 15 - Occupy Bears
  Animerat, Barnprogram, S1:A15

  När staden planerar att förstöra björnarnas grotta för att kunna sätta upp en mobiltelefonmast måste Grizzly och Panda hitta bevis på att de har rätt att bo där. Om de inte lyckas, försöker Isbjörn protestera och sabotera för byggarbetarna.

 • Avsnitt 16 - Panda's Sneeze
  Animerat, Barnprogram, S1:A16

  Pandor nyser väldigt sött, och våldsamt, och vår panda är inget undantag. När ett filmklipp på den söta nysningen sprids på nätet blir Panda en söt sensation, vilket får Nom Nom att vilja försvara det nya hotet mot hans tron.

 • Avsnitt 17 - Vägen
  Animerat, Barnprogram, S1:A17

  Björnarna har fått nog av den bristande hyfsen i biosalonger. Har inte ni? Björnarna tar på sig rollen som biopoliser och smyger på besökare liksom ninjor och hyssjar åt folk som förstör filmen för andra med sitt dåliga uppförande.

 • Avsnitt 18 - Nödläge
  Animerat, Barnprogram, S1:A18

  När Grizz kommer hem med en levande krabba, tror han att den kan bli ett husdjur åt dem alla. Men när krabban nyper sig fast i Isbjörns öra måste Panda och Grizz rusa till sjukhuset med sin skadade bror.

 • Se trailer
  Avsnitt 19 - Tyglivet
  Animerat, Barnprogram, S1:A19

  När en hipp kassör hånar björnarna för att de bad om en plastpåse, inser björnarna att miljövänliga tygpåsar är vägen till att bli accepterade av alla coola i Bay Area. Men i jakten på popularitet tas deras liv över av tygpåse-kulturen.

 • Avsnitt 20 - Charlie och ormen
  Animerat, Barnprogram, S1:A20

  Charlie är en ensamvarg, och liksom björnarna vill han gärna hitta någonstans där han passar in. I sin jakt på detta anordnar han en fest, men det slutar med att han ger sig ut på ett äventyr med en osannolik kompanjon, en vild orm.

 • Avsnitt 21 - Video Date
  Animerat, Barnprogram, S1:A21

  Panda är en flitig e-dejtare, och när en underbar fransyska matchas med honom och en videodejt anordnas, försöker Panda och hans bröder att framhäva Pandas bästa sidor. Även om sidorna är en fullkomlig överdrift.

 • Se trailer
  Avsnitt 22 - Pet Shop
  Animerat, Barnprogram, S1:A22

  I djuraffären, där björnungarna bodde en gång i tiden, bevittnar de unga björnarna ett filmteam som spelar in en film om djuradoption. Det leder till att de nästan hittar nya hem, separerade från varandra.

 • Se trailer
  Avsnitt 23 - Chloe and Ice Bear
  Animerat, Barnprogram, S1:A23

  Under en dag tillsammans med Isbjörn inser Chloe att han bara springer ärenden åt sina bröder. Fast besluten att visa honom hur man har skoj på stan, lovar Chloe att hjälpa Isbjörn ha kul, även om det innebär att stanna på ett museum efter stängning.

 • Se trailer
  Avsnitt 24 - Muffinsjobbet
  Animerat, Barnprogram, S1:A24

  När björnarnas älskade laptop går sönder måste de göra något de aldrig tidigare har behövt göra: att skaffa ett jobb. När de jobbar i en trendig cupcake-affär inser björnarna att arbetslivet är mycket tuffare än de trott.

 • Se trailer
  Avsnitt 25 - Talviuni
  Animerat, Barnprogram, S1:A25

  Björnarna, som minst sagt är stadsdjur, har aldrig hört talas om att gå i ide. Grizzly som älskar tanken på att få äta mycket och sedan få sova hur länge som helst, börjar förbereda sig för idet. Men Grizzly är så uppspelt att han har svårt att sova.

 • Se trailer
  Avsnitt 26 - Charlie Ball
  Animerat, Barnprogram, S1:A26

  När Panda blir skadad på basketplanen, bjuder björnarna in Charlie att vara med i deras lag. Men när Charlie blir för bra, förstör han det roliga med spelet.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer